• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako da radite trbušnjake kod kuće pokazuje ova 52-godišnjakinja

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ona svoj dobar izgled održava decenijama unazad

  • 0
trbušnjaci Foto: Shutterstock

Ko kaže da morate ići u teretanu da biste imale željenju figuru?

52-godišnja žena koja se može pohvaliti tvrdim trbušnjacima otkrila je svoju rutinu vežbanja u pet koraka koja joj pomaže da ostane u formi.

Dani Maron, koja živi u SAD, često prikazuje svoju zategnutu građu na mreži hiljadama svojih "TikTok" pratilaca dok pokušava da nauči druge da prihvate činjenicu da stare, ali da ne treba i da se zapuste.

Nedavno je detaljno objasnila kako njeni trbušnjaci ovako dobro izgledaju. Dani je gledaocima pokazala svoju jednostavnu, ali efikasnu rutinu vežbanja kod kuće koja će vam za kratko vreme napraviti razliku.

Prva vežba bila je 20 trbušnjaka na podu. Ležala je na leđima sa stopalima u širini kukova i rukama prepletenim iza glave. Dani je zatim uzastopno podizala torzo prema gore sve dok joj lopatice više nisu dodirivale pod, pre nego što je postepeno spuštala telo nazad.

@dani.maron I hate doing abs 😩. But we have to do it, no exceptions!! #gymtok #workouts #over40 ♬ babydoll x the perfect girl by DJ LILLI - DJ LILLI

Zatim se pozabavila obrnutim trbušnjacima. Još uvek ležeći na leđima, ovaj put je držala torzo ravno pri tlu dok je stezala trbušne mišiće kako bi privukla noge prema grudima.

Zatim je uradila 20 "bicikla" trbušnjakakoji zahtevaju određeni nivo koordinacije.

Još jednom je legla ravno pre nego što je podigla noge sa poda, a zatim je rotirala torzo da bi laktom jedne ruke dodirnula suprotno koleno.

Ne pokazujući znake usporavanja, Dani je zatim išla napred-nazad uz pomoć tega, što možda samo zvuči lako. I, kao da to sve nije bilo dovoljno, završila je trening jednominutnim plankom.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Fit sa Natašom: Kako se rade trbušnjaci sa progresom

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje