• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Izbacila je naviku koju mnogi Srbi imaju i skinula 26 kilograma: "Sada je moje telo neverovatno"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Megi Fiero podelila je svoju priču koja bi mogla i druge da inspiriše

  • 0
insomnija, insomnia, san, nesanica, hrana, frižider, umor Foto:Shutterstock

Megi Fiero se oduvek bavila fitnesom, ali pošto je rodila treće dete, postala je nezadovoljna svojim telom.

Posle poslednjeg porođaja, ona je imala blizu 76 kilograma, što je za nju mnogo i prosto se nije osećala kao nekada, što je uticalo na njeno mišljenje o sebi, svom telu ali i samopouzdanju, piše "Trimmedandtoned.com".

- Iskreno, bilo mi je teško da se pogledam u ogledalo jer nisam mogla sebe da gledam tako. Znala sam da moram nešto da menjam - rekla je Megi.

Tada je rešila da uvede promene, a to su ishrana i vežbanje. Pokrenula je izuzetno popularan vodič kako dovesti telo u liniju za bikini, radila je kardio vežbe niskog intenziteta i počela je da se hrani zdravije.

Ipak, ono na šta je najviše ponosna jeste da je potpuno ukinula noćno grickanje - dakle, izbacila je večeru, ali i grickanje uz televizor. Velika volja je ovde kod nje pokrenuta, a sve sa ciljem da smanji višak kalorija. U tome joj je pomoglo i vežbanje koje ju je oslobodilo stresa- uzročnika jela u noćnim satima, što je i loša navika našeg naroda.


Osim tegova i vežbanja šest dana nedeljno, ona je povremeno uveče preskakala vijagu, uglavnom tri do četiri puta nedeljno, a sve to kad pošalje decu na spavanje.

Sada je potpuno promenila ishranu i fokusirala se na obroke na biljnoj bazi, ali priznaje da ne može da odoli omiljenim poslasticama i hrani generalno.

- Kada sam napolju i prijede mi se pica, naravno da ću je jesti, neću žudeti za njom pošto osetim njen miris. Hranim se prilično zdravo, ali sam posvećena i ravnoteži - kaže Megi.

Koristeći ovaj sistem, ona je oslabila 26 kilograma i njeno telo, prema njenim rečima, izgleda neverovatno.

Ono što savetuje svima jeste da svako ima svoj put i da je vaše putovanje samo vaše i može, uglavnom i hoće, da se razlikuje od bilo kog drugog. Samo treba biti istrajan i rezultat će doći.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Duge noge za vežbanje: Lepa balerina na prstima trenira u teretani

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje