• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Fitnes rutina Viktorije Bekam: Traka za trčanje, tegovi, a pre doručka jabukovo sirće

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ona odlazi u teretanu, ali ima i svoju kod kuće

  • 0
Viktorija Bekam Printskrin: Instagram/victoriabeckham

Zategnuta figura, fantastična garderoba, frizura i šminka koje su uvek na mestu - svakako su stvari po kojima je Viktorija Bekam prepoznatljiva. Nesumnjivo da ima sreće u pogledu genetike, ali ostati u takvoj formi je neizvodljivo bez kontinuirane posvećenosti fitnes rutini.

Viktorija je ranije podelila detalje o svojoj "veoma, veoma disciplinovanoj" ishrani i fitnes rutini, otkrivajući da je to ono što je čini najsrećnijom. Od aktivnog kardia na traci za trčanje do bavljenja dizanjem tegova, majka četvoro dece održava svoju atletsku snagu sa ozbiljno impresivnim hibridnim režimom vežbanja.

Dok mnogi od nas dremaju rano ujutru, Viktorija je već na traci za trčanje.

U stvari, modna dizajnerka svakog jutra provodi dva sata u teretani i tvrdi da je to nešto što radi da bi održala svoj užurbani način života.

Viktorija je rekla za "Gardijan" da njena rutina vežbanja počinje između 5.30 i 6.00 ujutro trčanjem od sedam kilometara na traci za trčanje, što je mešavina brzog hodanja uzbrdo, džogiranja, trčanja.

- To je jedino vreme kada gledam TV, serije i dokumentarne filmove, pa se radujem tome. Traje 45 minuta - izjavila je ona.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Personalni trening 

Nakon toga sledi sesija sa personalnim trenerom u njenoj privatnoj teretani.

- 30 minuta noge, 30 minuta ruke, vežbe za tonus, zatim gomila plankova i takvih stvari za kor - rekla je Viktorija, dodajući da prati rutinu do kraja bez pauza tokom vikenda.

Viktorija insistira da je ovakva rutina za nju zaista stvar u kojoj uživa.

Dizanje tegova

Dizanje tegova je relativno nov dodatak Viktorijinom režimu vežbanja. Sada se fokusira na dizanje teških tegova pet ili šest dana u nedelji.

- Uvek sam se pomalo plašila težine, ali ispostavilo se da ih volim - rekla je Viktorija za "Graciju".

- Imam čak i te specijalne rukavice koje nosim. Dobro je promeniti stvari i držati telo u iščekivanju. Sada imam mnogo više mišićnog tonusa.

Disciplinovana ishrana je važan deo fitnes rutine

Pored svoje rutine vežbanja, Viktorija često deli detalje svoje ishrane, a jednom je rekla da razmišlja da postane veganka nakon što je odvela svoju porodicu na obrok na bazi biljaka. Ona se čak ne prepušta poslasticama ni posle svojih dvosatnih treninga, već bira da pije jabukovo sirće svako jutro, pre doručka koji uključuje zelene smutije, domaće žitarice ili kajganu sa dimljenim lososom.

Viktorija je rekla da smatra da njen režim života osnažuje i dodaje da se ne radi samo o njenom izgledu, već i o njenom mentalnom zdravlju.

- To me zaista priprema za dan. To mi razbistri um. Takođe imam mnogo ideja. To je vreme kada nisam na telefonu, nisam sa decom, nisam sa Dejvidom; bukvalno mogu da budem sama - rekla je za "Gardijan".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Šta će vam bolja reklama za kiosk sa hranom od te da Bekam dođe kod vas na roštilj

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje