• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Izgubila je 40 kilograma, a jedna vežba joj je postala dnevna navika: Ova transformacija je prava inspiracija

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ona je mama koja je izašla iz toksikčne veze, a onda se posvetila svojoj neverovatnoj transformaciji

  • 0
Dezi Printskrin: TikTok/makinitdesirain

Desi je pre svega majka, a onda i pravi primer istrajnost i snažne motivacije da započne zdraviji život i put ka savršenoj liniji.

Na društvenim mrežama je podelila video u kom pokazuje svoje putovanje od 113 kilograma, do sada fantastična 72 kilograma.

Obraća se pratiocima, deleći sa njima reči koje su nju motivisale i navela je da je ključ za transformaciju vašeg tela nabolje, jeste razumeti da to "radiite samo za sebe i svoje ciljeve".

- Konačno imam samoopouzdanje da oblačim ono što sam želela i da se ne stidim svog tela. Ne smeta mi ni trunka sala koju imam kada sednem i koje "prelije" iz pantalona. Radila sam mnogo da bih i do ovoga stigla - navela je na društvenim mrežama.

Već kao navika koju primenjuje svakodnevno jeste izvođenje 100 čučnjeva, sve u korist njenom gubitku kilograma. Kako je jednom navela, odlični su jer za njih ne morate imati salu punu sprava za trening, već ih možete raditi gde god i kad god.

Desi je napravila izazov za pratioce da isto to i oni učine, zadajući im rok do Božića.


@makinitdesirain part 102 | BETTER (not give up) #weightlosstransformation #fitnessmotivation #pcosweightloss #postpartumweightloss #foryou #selflove ♬ samsinclairfx on instagram - Sam Sinclair

- Ugojila sam se oko 18 kilograma kad sam bila trudna. Tada mi je dijagnostikovan sindrom policističnih jajnika i bilo je nemoguće da smršam, ali sam zato dobila još 18 kilograma. To me dovodi do skoro 40 kilograma viška. Prva stvar koju ću reći da je ključna je način razmišljanja. Prestani da sebe nazivaš debelom, prestani da se nazivaš ružnom, prestani da razmišljaš o sebi, u redu - objasnila je i dodala:

- Jedna stvar koja mi je izuzetno pomogla da smršam jeste da volim sebe kada sam bila velika. Još uvek imam strije, samo su svetlije, iako sam koristila kakao puter na njima. Uvek ću biti transparentna u pogledu svog tela - navela je ona, prenosi "TheSun.co.uk".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Do ravnog stomaka za 5 minuta dnevno: Vežbe koje daju odlične rezultate

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje