• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Alisa Milano (50) je smršala 46 kilograma posle porođaja, a trenira svakodnevno

Vreme čitanja: oko 2 min.

Impresivna rutina holivudske dive

  • 0
Alisa Milano Foto: Lauren Menowitz / Shutterstock Editorial / Profimedia

Alisa Milano je osamdesetih godina zaludela muška srca širom planete igrajući u seriji "Who's the Boss", a devedesetih, kad je izrasla u prelepu ženu, svojim prirodnim oblinama ova "džepna Venera" je postala simbol poželjnosti nakon filma "Embrace of the Vampire". Muškarci su joj se divili, a žene se pitale u čemu je njena tajna.

U njenom najpoznatijem ostvarenju, seriji "Čari" gde je glumila vešticu Fibi, često je prikazivana u scenama kik-boksinga, dok joj impresivni trbušnjaci dolaze do izražaja.

Međutim, od tada je prošlo dve decenije, a ova žena i dalje izgleda besprekorno, njene ruke su mišićave i zategnute, a noge fit.

Kako joj to polazi za rukom?

Ishrana

Iako je majčinstvo donelo veliku sreću u život lepe glumice, ona priznaje da se veoma teško vratila na svoju staru težinu od 52 kilograma.

To je uspelo tako što je prešla na Atkinsovu dijetu, plan ishrane koji ne zahteva unos više od 40 ugljenih hidrata dnevno.

Ovo je bio isti jelovnik koji je sledila Kim Kardašijan kako bi stala u čuvenu haljinu pokojne Merilin Monro.

Prateći Atkinsovu dijetu, Alisa je smršala 46 kilograma, a trenutno se njena ishrana bazira na niskom unosu ugljenih hidrata, zdravim mastima i proteinima, uključujući životinjske proteine, proteinske šejkove, puno povrća, avokado i maslinovo ulje.

Svakog dana pije najmanje šest čaša vode sa limunom, a kao napitke preferira biljni čaj i bademovo mleko.

Milano uživa u zdravim varijacijama svojih omiljenih jela. Ona zamenjuje tradicionalnu koru za picu - korom od karfiola, ali i dalje voli da koristi klasični paradajz sos i prelive za salate.

Glumica ne konzumira brzu hranu ili slatkiše.

Trening

Milano je nesumnjivo zaposlena majka. Igranje sa decom i jurenje za njima jedna je od njenih omiljenih fizičkih aktivnosti.

Međutim, uz to, Alisina dnevna rutina vežbanja uključuje trening sa tegovima koji joj pomaže da oblikuje ruke, a za oblikovanje nogu okreće se svakodnevnom džogingu. 

Holivudska diva se čak pridružila časovima "spininga" (okretanje bicikla), na kojima provodi 40 minuta. Na joga časove ide dva puta nedeljno, prvenstveno zbog održavanja balansa i ravnoteže.

Tu nije kraj. Na Zumbu ide jednom nedeljno, a na pilates dva puta nedeljno, prenosi "Sportskeeda".

Izgleda da je tajna u napornom radu i posvećenosti!

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Potresan snimak Alise Milano, gubi kosu nakon korona virusa

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje