• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Mama (31) posle tri porođaja skinula 35 kilograma prirodnim putem: Ovo je njena tajna

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Rešila je da se pridržava jedne stvari i ne odstupa od toga

  • 0

Ejmi Fric (31) iz Ohaja je bila sasvim obična mama koja je imala uobičajene probleme sa kilažom posle porođaja. Ona je posle rođenja trećeg deteta imala više od 104 kilograma, koji su je naterali da se konačno pokrene pošto su počeli da je bole zglobovi.

Ona je za manje od godinu dana skinula 35 kilograma kada je promenila svoj životni stil. Devet meseci posle gubitka viška kilograma, ona je uspela da istrči polumaraton!

- Mogu reći da moj život izgleda tako drugačije i tako sam zahvalna na ovom putovanju - kaže Ejmi, piše "Express".

Ona je baš imala problema sa težinom, a sve zato jer je jela uglavnom iste stvari i ni u jedne pantalone nije mogla da uđe. Pomešano sa porođajem i pojavom pandemije, nije uspela da vodi aktivan način života.

- Ugojila sam se kao nikada. Osećala sam se kao da su mi hormoni zaista u neravnoteži. Više nisam dobijala menstruaciju. Lude stvari su se dešavale mom telu, bolela su me kolena i počele su da se dešavaju stvari koje ne bi trebalo da se dešavaju u kasnim 20-im i ranim 30-im - iskrena je Ejmi.

Bila je uplašena i nesigurna i bojala se za svoje zdravlje. Mama troje dece odlučila je da je vreme da prati sve svoje kalorije i objasnila je da nije sledila određeni plan ishrane kao što je keto, ali je imala za cilj da jede obroke sa visokim sadržajem proteina dok je brojala kalorije.

- Naravno da sam s vremena na vreme uživala u nekoj poslastici, ali sam to samo uračunala u broj kalorija u danu. Ne bih prešla taj broj bez obzira na sve - rekla je Ejmi.

Ostala je pri tome da pije jutarnju kafu, ali je sasvim izbacila zaslađene čajeve i sokove. Osim toga, "ponovo se zaljubila u fitnes" i uživa u svakom novom danu.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Bila je teška 172 kilograma, a za godinu dana smršala čak 70! Ne planira da se zaustavi!

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje