• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ovako trenira Lusi Lu iz "Čarlijevih anđela" koja sama izvodi svoje kaskaderske scene

N. K.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Rutina koju svaka od nas može da praktikuje

  • 0

Svako je imao svog omiljenog "Čarlijevog anđela", a oni kojima je to bila Lusi Lu - posebno će uživati u ovom tekstu. Kako ova pedesetpetogodišnjakinja održava svoju vitku liniju je pitanje koje zanima obožavaoce širom planete.

Ishrana

Lusi želi da bude zdravija što je više moguće. Ona veruje da je dobra ishrana ključna, te jede vegetarijansku hranu jer se tako najbolje oseća. Pokušavala je da bude vegan oko godinu dana, međutim, otkrila je da su joj nedostajali sir i jaja - sastojci koje često uključuje u obroke svog sina. Zbog ovoga, kao i zbog preporuke svog akupunkturiste, prešla je na vegetarijanstvo.

Lusi kaže da joj to što je vegetarijanac pomaže da se oseća energično i sprečava nadutost. Generalno, ona pokušava da jede uravnoteženu ishranu, a da se ne lišava previše.

Kada više vežba, veća je verovatnoća da će povremeno zgrabiti slatki obrok, ali voli organske proizvode. Izbegava gluten, unosi dosta voća i povrća, a služi se i vitaminom C i D.

Glumica doručkuje smuti sa bananom, a ukoliko je baš gladna odluči se za vegetijanski burito. Pre nego što je postala vegeterijanka, uživala je u ribi, a danas je više usredsređena na salate. Za večeru voli da pravi slanu kašu od kinoe ili različite vrste supa. Jedna od njenih omiljenih vrsta supe uključuje crvene urme, koren lotosa i pečurke od lavlje grive.

Ponekad će se Lusi počastiti vegetarijanskom picom ili testeninom sa pestom.

Trening

Lusi ne uzima kaskadere i ulaže teške sate kako bi postigla potrebni nivo kondicije za akcione filmove. Pored toga, Lusi želi da ima pozitivan odnos sa svojim telom. Ona zna da se u Holivudu ljudi procenjuju na osnovu težine koju izgube ili dobiju, te je naučila da bude zadovoljna načinom na koji izgleda. Vežbanje i razvoj snage i koordinacije pomogli su joj da više prihvati sebe.

Svaki dan se budi u 6 ujutro i brzo odlazi u teretanu ili počinje da vežba. Obično trenira oko sat vremena.

Obožava reformer pilates kom je "slepo" odana, kao i sobnu biciklu. Voli da ide u šetnje, a ponekad i trči sa svojim psom. Što se tiče treninga snage, nakon sesije biciklizma posveti deset minuta gornjem delu tela, a ostalo prepušta reformer pilatesu.

Lusi meditira dva puta dnevno po dvadeset minuta, prenosi "Rachaelattard".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje