• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zašto je važno unositi tečnost kada imate stomačni virus, pokazuje slučaj Opre Vinfri: Završila u bolnici

Vreme čitanja: oko 1 min.

Opra Vinfri u bolnici zbog stomačnog virusa

  • 0
Opra Vinfri Oprah Oprah Winfrey Foto: Profimedia/Pacific coast news/WMTV

Poznata američka novinarka Opra Vinfri (70) završila je u bolnici na infuziji zbog dehidriranosti usled stomačnog virusa, objavili su danas mediji u SAD.

Ona se "oporavlja posle stomačnog virusa i primila je infuziju zbog dehidracije, po preporuci njenog lekara", naveo je njen medijski predstavnik u saopštenju dostavljenom CNN-u.

"Ona se odmara i svaki dan se oseća sve bolje", rekao je on.

Vinfri je prethodno ispričala svojoj najboljoj prijateljici, novinarki Gejl King, u video-pozivu koji je King objavila na svojoj Instagram stranici, da "nije mogla da zadrži vodu u organizmu da bi ostala hidrirana", pa je morala da potraži pomoć u bolnici.

Kada joj je Kingova rekla da izgleda "slabunjavo", Vinfri se složila da još nije sasvim dobro, ali da je "na putu" oporavka.

Ona je ispričala svojoj prijateljici i da su mnogi ljudi u njenoj kući takođe "zaradili" stomačni virus i napomenula gledaocima da je važno da peru ruke, prenosi Tanjug.

Kada imate stomačni virus, izbegavajte da jedete čvrstu hranu nekoliko sati. Umesto toga, pijte tečnosti poput bujona, čajeva, gaziranih pića ili sportskih pića bez kofeina. Fokusirajte se na često pijenje malih količina tečnosti da biste ostali hidrirani, savetuje "Mayoclinichealthsystem.org".

(Ona.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ima ga 30 odsto dece, počinje sa 2 simptoma: Stomačni virus napunio odeljenja pedijatrije

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje