• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ove poznate ličnosti imale su najveće transformacije 2023. godine: Svet nije mogao da ih prepozna

M. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ove promene značile su im mnogo više od manjeg broja kilograma

  • 0
Poznate ličnosti, Adele, Keli Klarkson, Rebel Vilson, Opra Vinfri Foto-kolaž: Shutterstock, Instagram/@kellyclarkson, Tanjug/AP, AdMedia / Sipa Press / Profimedia, Pixabay

Pretodna godina je mnogima bila godina za promene. Tako, mnoge dame su se odlučile da nakon dugog vremena transformišu svoje telo i pokažu rezultate svog rada i truda.

Gubitak kilograma nije nimalo lak korak, posebno kada su u pitanju veće transformacije. Naročito može biti opterećujuće kada ceo svet komentariše vaš izgled i da li ste se ugojili ili smršali. No, ovim damama je 2023. godina donela samo pohvale, a otkrile su i koja je tajna ovakvog mršavljenja.

Adel

Adele pevacica Foto: VALERIE MACON/AFP, ADMedia, Backgrid UK, /Profimedia

Povratk Adel 2023. nije bio samo muzički, već sa vidnom i fenomenalnom transformacijom kilograma. Svetski poznata pevačica vratila se u centar pažnje ne samo sa novim hitovima već i sa zapanjujućim gubitkom težine, izgubivši otprilike 45 kilograma.

Ipak, Adelina priča nije tipična priča o ishrani slavnih. Ona je otvorila svoje putovanje, ističući da njen fokus nikada nije bio samo na gubitku težine, već na tome da postane jača i zdravija za sina i sebe.

Kroz disciplinovan režim ishrane i pilatesa, transformisala se. Adelina iskrenost o njenom putovanju, uključujući uspone i padove, odjeknula je među obožavaocima širom sveta, podsećajući nas da na kraju dana cilj nije samo broj na skali, već i pronalaženje svoje verzije sreće i zdravlja, prenosi "Sportskeeda.com".

Keli Klarkson

Keli Klarkson Foto: Profimedia/NGRE / Backgrid USA, Arturo Holmes / Getty images

Ove godine, Keli Klarkson je skrenula pažnju ne samo svojim glasom, već i primetnim gubitkom težine, smršavši oko 20 kilograma.

Bio je to težak put za Keli, posebno nakon emotivnog razvoda, ispraćen u javnosti. Kako je jednom prilikom opisala, nije samo u pitanju dijeta i kontrolisana ishrana, već i način na koji se "umno hranite". To je bila odluka da promeni svoj život u potpunosti. Strog način ishrane ispraćen je jakim treninzima.

Opra Vinfri

Opra Vinfri Foto: Tanjug/AP

Ove godine, Opra Vinfri nas je pustila u još jedno lično poglavlje i bilo je iskrena kao i uvek. Bliži se svom 70. rođendanu, a kao najveći poklon odlučila je da sebi pokloni transformaciju.

Postavila je sebi cilj, da dođe do željenih 70 kilograma, ali je to za nju značilo više od brojeva. Kako je navela jednom, radilo se o tome da se oseća dobro u sopstvenoj koži. Ipak, na to putovanje nije išla sama, već uz pomoć i podršku tableta za kontrolu težine. Držala se strogog plana ishrane.

Rebel Vilson

rebel wilson Foto: Instagram/rebelwilson

Rebel Vilson nas je sve iznenadila 2023. godine, ne samo svojim zaraznim humorom, već i svojim inspirativnim zdravstvenim putovanjem. Ona je to s ljubavlju nazvala svojom "zdravom godinom", i bila je upravo to - iskrena, jednogodišnja posvećenost transformaciji, koja joj je promenila život. Smršala je oko 28 kilograma i ponosno je počela da pokazuje svoju figuru u uskim haljinama.

Svoje stare navike je zamenila pažljivom ishranom i redovnim vežbanjem. Otkrila je da joj je bilo veoma bitno da "upije" sve dobro što je bilo na tom putu i tako je rasla psihički.

Rebel je priznala da se ponovo ugojila malo, ali da joj je bitnije da se sada pozabavi svojim psihičkim zdravljem i navodi da je sasvim u redu da se malo opusti, piše "Hindustantimes.com".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Nataša je krenula na dijetu kad su joj pukle pantalone: "Čuvam ih, da me podsete koliko sam smršala"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje