• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pokazala je svoje novo telo nakon transfera masti, ne očekujući ovakve reakcije: "Sve to zarad muške pažnje?"

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

I dok je Marisol snimala svoj oporavak u nadi da će nekome sigurno biti od koristi jer planira isto, komentari su bili daleko od podrške ili bilo kakve pohvale

  • 0

Da se idealna estetika tela ne postiže samo treningom uverili smo se kada je porasla popularnost hirurškog zahteva pod nazivom BBL. Vaše masne naslage ovde su od presudne važnosti za dobijanje figure željenog izgleda - one se koriste za povećanje zadnjice, metodom manuelne liposukcije - najčešće se uzimaju iz regije struka, čime se struk značajno sužava i tako vizuelno ističe zadnjica. Osim iz predela struka, masno tkivo moguće je uzeti i iz regija butina i stomaka, te tako dodatno oblikovati figuru i telo.

Influenserka Marisol Sandoval pokazala je na "Instagramu" rezultate ove procedure, tačnije varijante i otkrila da su joj još dve, u kombinaciji sa BBL-om pomogle da ima figuru o kakvoj je oduvek maštala.

Ona je uradila i "Lipo 360" da bi sa određenih delova potpuno uklonila masti, kao i "J Plasmu", postupak kojim se zateže i osvežava opuštena koža bez velikih hirurških ožiljaka. Ova precizna metoda je jedinstvena jer plastični hirurzi mogu primeniti kontrolisanu toplotu da ciljaju određena područja za zatezanje kože.

Može se koristiti za uklanjanje ili preoblikovanje mekih tkiva, kao što je masnoća ili opuštena koža, kako bi se poboljšale konture i izgled tela.

Marisol je pokazala kako izgleda 12 dana nakon operacija, i objasnila da je ništa ne boli, ali da 23 sata dnevno mora da nosi kompresivno odelo i da svakoga dana mora da ide na masažu. Kako je ona svojim pratiocima predstavila, najveći problem joj je bio stomak, čijim izgledom posle tri trudnoće nije zadovoljna, kao i opuštena zadnjica.

I dok je Marisol snimala svoj oporavak u nadi da će nekome sigurno biti od koristi jer planira isto, komentari su bili daleko od podrške ili bilo kakve pohvale.

Mnogi su joj zamerili to što nije htela da ide u teretanu i da tamo daleko bezbolnije postigne isti efekat, kao i to što sve ovo radi da bi "bila lepa svom muškarcu". Drugi su komentarisali da je ovo primer da će žene uraditi apsolutno sve zarad malo muške pažnje i da ovo nikako nije osoba koja treba da bude uzor svojim pratiocima.

- Aha, dakle, teretana otpada, sada bi trebalo da svi idemo pravo "pod nož"? - napisala je jedna žena.

- Rizikovala si svoj život da bi muškarac bio srećan? - dodao je jedan od pratilaca.

- Ovaj isti efekat bi se postigao kroz šest meseci u teretani.

- Ispričajte im o svom bolu i suzama kroz koje ste prošli, jer niste mogli da ustanete bez pomoći. O odlascima u toalet i brisanju. Molim vas prestanite da veličate ovo kao da nema teškog oporavka. Pakao je.

- Tužno, toliko se plašiš da budeš prirodna.

Od 7600 komentara gotovo nijedan nije bio pozitivan, a svi su samo želeli da druge, nesigurne devojke koje gledaju Marisolin sadržaj, nepomisle kako je ovo jedina i najbolja opcija za postizanje željenog izgleda tela.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Top 5 vežbi za oblikovanje ruku i topljenje masti sa nadlaktica

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje