• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Demi Mur pokreće kampanju za normalizaciju "ispuštanja gasova" i smanjenje stigme oko ove prirodne pojave

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Glumica ispromovisala novu slikovnicu „Vodič za odrasle za prdeže“

  • 0

Demi Mur je u misiji da normalizuje prirodni čin ispuštanja gasova.

Holivudska zvezda je nedavno objavila slikovnicu pod naslovom „Vodič za odrasle za prdeže“ dok vodi kampanju za borbu protiv stida koji se često povezuje sa telesnim funkcijama.

- Zdravlje organa za varenje je važna, ali često tabu tema. Kao bebe, slavljeni smo zbog telesnih funkcija kao što su kakanje i prdenje, ali kao odrasli, često skrivamo ove normalne procese. Razgovori koje sam vodila sa Lukasom, osnivačem "Vonderbelli-a" (marka antacida) inspirisala je knjigu "Vodič za odrasle", naglašavajući da je prihvatanje ovih funkcija bolje za naše fizičko blagostanje - izjavila je glumica kako prenosi "Mirror".

A kako kaže, iako je knjiga smešna i bezbrižna, ona ima poruku o samoprihvatanju.

- Štivo o prdežima ima za cilj da nasmeje čitaoce, ali i da ih informišem i navede da se manje stide zbog svog tela - dodala je glumica koja je na Instagramu takođe podelila snimak sebe kako čita knjigu sa instrukcijom za odrasle kako se ispuštaju gasovi:

- Prdenje... svi to radimo! Pa hajde da pričamo o tome. Ima li boljeg načina nego uz dramatično čitanje nove knjige @itsvonderbelli „Vodič za prdeže za odrasle“ - napisala je Murova, i dodala koliko je važno podizanje svesti o poremećajima u ishrani i destigmatizaciji telesnih funkcija "(da, poput prdenja)", kako je navela, a potom izazvala svoje drugarice potput Kejt Hadson, Keli Ripa i Čelsi Ahandler da pročitaju knjigu: -  Ovo važi za sve moje zgodne devojke sa stomačnim problemima.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Najemotivniji snimci koje su podelile supruga i bivša žena povodom rođendana velikog Brusa Vilisa

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje