• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Smršala je 5 kg za 2 meseca, tako što je u omiljeni namaz dodala jedan sastojak koji svi volimo

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Otkrila je jednostavan trik koji vam može pomoći

  • 0
čokoladni krem, krem od lešnika, eurokrem, krem Foto: Shutterstock

Nema ko ne uživa u tako slatkom ukusu čokoladnog namaza sa dodatkom lešnika, ali isto tako znamo i da je ukoliko ga redovno konzumiramo - nezdravo za naš organizam i da nam može dodati neki kilogram više pošto sadrži veliki broj nezdravih kalorija.

Međutim, jedna fitnes instruktorka Betani Dobson (23), je otkrila da je zapravo pronašla način kako da jedemo namaz iz tegle, a da se i ne ugojimo i smanjimo njegove kalorije. Caka je u dodavanju jedne namirnice, a to je - grčki jogurt, koji verujemo da većina vas ima u frižideru.

Ona je otkrila da je počela da jede čokoladni namaz sa dodatkom grčkog jogurta i da je čak počela da gubi kilograme i da ne odustaje od jedenja omiljene poslastice, piše "Express".

Bilo da ga maže na parče hleba ili stavlja u omiljenu kašu, Betani kaže da i ta jedna mala kašika čokoladnog namaza može u sebi sadržati i do 100 kalorija.

- Ako mislite da jedete namaz kao takav dok ste u kalorijskom deficitu i mislite da će vam pomoći da smanjite glad, varate se - rekla je Betani na video platformi gde je prati preko 20.000 ljudi.

Ona nije spremna da se odrekne omiljene poslastice, pa je otkrila trik - na pet grama čokoladnog namaza, dodala je 20 grama grčkog jogurta. Ako vam je ovo velika razmera i ne možete odjednom da je smanjite, onda probajte sa više grama namaza, a manje grčkog jogurta. Samo je važno da ne odustajete i da ipak dođete do ove razmere kojom se Betani vodi.

Betani takođe kaže da grčki jogurt možete dodavati i sosevima, i tako ujedno smanjiti njihove kalorije. Ona je tako smršala pet kilograma za osam nedelja.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Pojela u cugu 8000 kalorija samo za doručak

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje