• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Da li je Kristina Agilera preterala sa lekom za mršavljenje? Fanovi su zaista zabrinuti

M. M.

Vreme čitanja: oko 3 min.

U odeljku za komentare, korisnici Instagrama preplavili su je sa primedbama o gubitku težine

  • 0
Kristina Agilera Foto: TIk Tok i Instagram

Kristina Agilera veoma je zabrinula svoje fanove zbog drastičnog gubitka težine. Video snimak 43-godišnje pop ikone koju je napravio fan i objavio na svom Tik Tok nalogu postao je viralan, a korisnici društvenih mreža potpuno su "odlepili" zbog njene dramatične transformacije, upoređujući njene ranije slike i ovo sada.

Dok su neki stali u njenu odbranu i rekli da je oduvek bila sitna, drugi tvrde da izgleda "najmršavije ikad“.

Ova transformacija, pritom, pojavila se u sred spekulacija medija je koristila Ozempic i glasina da je išla na lifting.

Kristina Agilera Foto: TIk Tok i Instagram

Uz to, Agilera je za ovaj događaj obukla pripijeni bodi sa kožnim čizmama do kolena, što je verovatno čini još sitnijom. Ubrzo je i sama na Instagramu podelila slike sa istog mesta, a fanovi su je izbombardovali primedbama o gubitku težine.

Neke je zanimalo da li je zaista vežbala, stavljajući pod znak pitanja da li je ikada išla u teretanu ili je samo koristila popularni lek za mršavljenje Ozempik da smrša. Diskusija se prenela po svim mrežama, pa se tako na X (raniji Tviter) pojavili komentari da je preterala sa Ozempikom i da "sada izgleda kao da je bolesna".

- Kristina Agilera čak izgleda dobro pri normalnom osvetljenju kada nije na sceni ili na setu. Ovo se dešava sa ozempikom, ali i dalje izgleda neverovatno - primetila je jedna korisnica mreže, a druga prokomentarisala, pozivajući se na Agilerin hit iz 1999."What A Girl Wants": - Ozempic nije ono što devojka želi ili ono što devojci treba.

Jedan korisnik je tvrdio da može da se vidi atrofiju mišića, stanjivanje mišićne mase, ida je to „definitivno od Ozempika“. Ostali su se pridružili primedbama da je  njena transformacija „previše“ i „ne baš dobar izgled“.

- Ponekad pokušaj da se vratiš na staru veličinu nije dobra stvar. Izgleda bolesno - primetio je jedan korisnik, a drugi obožavalac je napisao: - Ovo nikako nije njena stara veličina. Mislim da je možda najmršavija što je ikada bila. Pogledajte joj ruke.

Neki fanovi su, međutim, stali u njenu odbranu i rekli da izgleda odlično nakon prirodne transformacije.

- Sav ovaj razgovor o Kristini Agileri i njenom telu je zaista odvratan. Kristina je oduvek bila mršava, bila je po prirodi mršava kao tinejdžerka. Njeno telo je variralo tokom godina, kao i kada kod svakog ko stari, živi  i ima decu. Ozempick ili ne ona izgleda neverovatno. Ostavite je na miru.

Sama Kristina je u Glamuru u avgustu izjavila da se mnogo stidela svog tela, i da su joj predhognih godina u muzičkoj industriji, muzički šefovi, kritikovali i bili nezadovoljni kada se ugojila nakon dvadesetih.

Muzičarka koja je ranije izjavljivala da "mrzi da bude super mršava" i da je počela "da voli svoje nove obline" u intervjuu za Health je rekla "da je drugi više vole kao mršavu tinejdžerku".

- Kada ste tinejdžer, imate sasvim drugačije telo nego kada ste u dvadesetim -  objasnila je ona: - Počela sam da popunjavam, a onda je to bilo neprihvatljivo, i počeli su komentari: "Oh, ona postaje sve deblja. Onda sam naterala ljude iz industrije da kažu: "Sviđalo im se tvoje telo kada si bila mršava tinejdžerka.“

Kristina Agilera, Christina Aguilera Foto: Profimedia/Arturo Holmes

Dok je Aguilerina težina varirala tokom godina, njena nedavna transformacija je nastavila da podstiče glasine o upotrebi Ozempica.

(Ona.rs / Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Vesna de Vinča se "osušila" na "trešnje" dijeti: Fizički i psihički rezultati frapantni

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje