• 3
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 3 min.

Megan Markl otkriva tajne svoje fit forme i dobrog zdravlja

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 3 min.

Vojvotkinja pažljivo pristupa brizi o svom mentalnom i fizičkom blagostanju, posebno voli "vinjasa" jogu

  • 3
Megan Markl Foto: Profimedia/Karl Larsen/BACKGRID/BACKGRID/Backgrid USA

Vojvotkinja od Saseksa već dugo očarava obožavaoce svojom vitkom figurom i sjajem kojim pleni gde god da se pojavi. "Posebno blistavom" opisali su je nakon rođenja sina Arčija i ćerke Lilibet Dajane.

Nije iznenađenje da joga i pilates igraju važnu ulogu u Meganinom fitnes režimu. Njena majka, Dorija Ragland, bivša je instruktorka joge. Poznato je da supruga princa Harija ima uravnotežen pristup svom blagostanju - ali koje druge tehnike za zdravlje i fitnes koristi lepa Megan da bi ostala u formi, kako fizički tako i mentalno?

Na sajtu "HelloMagazine" sakupljene su neke od najvećih fitnes tajni i navika koje čine rutinu Megan Markl kojom postiže dobro zdravlje i psihičku stabilnost. Ako želite zdrav način razmišljanja i zategnutu figuru kao Megan, razmislite o ovim savetima koje je podelila sa nama.

Investirajte u sebe 

- Dajem sebi luksuz da stanem, da se zaustavim na neko vreme. Svi smo tako neverovatno zauzeti i žongliramo sa toliko stvari istovremeno, ali uvek odvojim sat vremena da se samo dekompresujem, gledam TV, priljubim se sa svojim psima i uživam u čaši vina. To je sve deo investicije. To je balans - rekla je Megan.

Vežbajte jogu

- Moja mama je bila instruktor joge tako da mi je ta navika u krvi. Obožavam intenzivne časove vinjase (deo joga časa koji doprinosi razvoju nekoliko telesnih i mentalnih kvaliteta: fleksibilnost, snagu, izdržljivost i balans. Posebno uživam u fantastičnom hip-hop-u u mračnoj prostoriji uz sveće. Najbolji osećaj!

Ostanite motivisani

- Moje zdravlje, moje stanje duha, osećaj koji imate nakon treninga, sve ove stvari me teraju da stanem na strunjaču ili idem u teretanu. Ponekad ideja o vežbanju zvuči apsolutno užasno, ali uvek se podsećam kako će se posle toga osećati dobro. Euforično, skoro savršeno i moćno!

Nije vam potrebno članstvo u teretani

- Sve to radim sama, pratim vežbe preko DVD-ova kod kuće ili idem sama na trčanje. Mislim da ako možete da se motivišete, to je već pola dobijene bitke.

Meditirajte kroz vežbu

- Trčanje je oduvek bilo moj oblik pokretne meditacije u kojoj uživam jer mi omogućava da izađem iz misli koje me okupiraju i svih obaveza o kojima razmišljam. Ipak, ponekad radim i sa ličnim trenerom.

Probajte pilates

Govoreći o pilatesu koji koristi mašinu koja se fokusira na sagorevanje i kondicioniranje masti u celom telu, vojvotkinja je istakla:

- To je zaista najbolje što možete da uradite za svoje telo. Primećujete kako se vaše telo odmah menja, posvetite se ovome na samo dva termina u teretani i videćete razliku.

Trenirajte sa prijateljem

- Želim da dođem u Veliku Britaniju da vežbam sa Raselom (Bejtmanom), osnivačem SBC-a. Moja prijateljica Mili Mekintoš oduševljena je njegovim vežbama, pa ću je pozvati da zajedno imamo čas sledeći put kada budem u Londonu. Sve mi to predstavlja veliku motivaciju i istinsko zadovoljstvo.

Prigrlite svoju osobenost

Vojvotkinja podstiče ljude da prihvate svoju jedinstvenost, za zdrav duh i pristup samopouzdanju tela. Megan je rekla:

- Kada se pogledam u ogledalo, vidim svoje pege. I volim ih. To sam ja i potpuno sam ponosna na to.

Ne zaboravite da dišete

Posvećivanje vremena dubokom disanju, makar samo na minut, može pomoći da usporite i postignete mir. Pravljenje redovnih pauza ako imate užurban način života može učiniti čuda za vaše mentalno zdravlje. Vojvotkinja uživa u disanju "polako i pažljivo" i to je obavezni deo njenog zdravog načina života.

Video: I vojvotkinje nose nošeno: Kejt Midlton prošetala crvenim tepihom haljinu staru 8 godina

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje

Komentari

  • suarez

    28. jul 2022. | 15:18

    A zdrave kose ?? 😊

    Podelite komentar

  • Konstrakta

    28. jul 2022. | 15:16

    To mora da je neka hidratacija 😂😂

    Podelite komentar

  • Konstrakta

    28. jul 2022. | 16:19

    I šta ćemo sad'?

    Podelite komentar