Quantcast
  • 0

Na Adi Ciganliji održano najveće takmičenje u funkcionalnom fitnesu na Balkanu

Na terenima Fudbalskog Saveza Beograda na Adi Ciganliji je tokom vikenda održano takmičenje u funkcionalnom fitnesu - Nike Metcon FortFight, koje je najveće ovog tipa na Balkanu

  • 0
Takmicenje Nike Metcon FortFight

Foto: Rastko Šurdić

Takmičenje u organizaciji brenda Nike i CrossFit NS, a uz tehničku podršku DD Wellness Solutions, okupilo je 200 najboljih takmičara iz 17 država.

Posetioci su bili u mogućnosti da prisustvuju nadmetanju takmičara, koji su dali sve od sebe u borbi za zvanje nasjpremnijih ljudi i vredne novčane nagrade, u pet različitih kategorija u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Takmicenje Nike Metcon FortFight

Foto: Rastko Šurdić

 

U kategoriji Elite za najspremnije takmičare, kući su odličje poneli Đorđe Đurić (Bosna i Hercegovina) i Kristina Vasić (Srbija), dok su se u kategoriji Advance istakli Dejan Dakić (Bosna i Hercegovina) i Milica Prkić (Srbija). Za nešto starije takmičare, u kategoriji Master 35+, najbolji su bili Ilyas Sycal (Turska) i Jovana Perišić (Srbija), a od početnika koji su se takmičili u okviru Scaled kategorije, najveći uspeh postigli su Stefan Sorak (Srbija) i Ivana Stvorić (Hrvatska). Konačno u kategoriji timova, najbolji su bili Hana Molan, Tilen Hvasti, Klemen Frangeš (Slovenija).

Takmicenje Nike Metcon FortFight

Foto: Rastko Šurdić

 

Pored izvrsnog takmičenja, pažnju posetilaca privuklo je i predstavljanje novog modela Nike Metcon 8 patika sa unapređenim balansom stabilnosti i brzine, kao i mogućnost učenja o zanimljivostima iz sveta krosfita i pratećim aktivnostima.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Fitness