• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jede sve, a izgleda neverovatno: Pevačica je za godinu smršala 30 kilograma

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nekada je bila vrlo ekstremna kada je u pitanju održavanje linije, ali je prošle godine našla kreativan način da uživa i u hrani koju voli

  • 0
Ciara

Foto: Profimedia

Pevačica Sijara ima 37 godina i majka je troje dece, a oduvek je bila poznata po svojoj izvajanoj figuri. Međutim, pevačica je u julu 2020. godine rodila svoje treće dete, a u toku te trudnoće se vidno ugojila.

Nekoliko meseci posle rođenja trećeg deteta pevačica je odlučila da se reši viška kilograma, koji su joj, kako je i sama rekla, stvarali veliki problem.

Ona je priznala da je nekada bila vrlo ekstremna kada je u pitanju održavanje linije, ali da je prošle godine našla kreativan način da uživa i u hrani koju voli.

Sijara se prijavila na jedan popularan program koji je pomagao da ostane na pravom putu, a kako kaže, veoma je bila uporna.

Kada je reč o njenim obrocima, pevačica jede više malih obroka u toku dana.

- Kao što mnogi od vas znaju, već neko vreme sam na programu i moja omiljena stvar je ta što na meniju imam sve - napisala je ona na društvenoj mreži "Instagram".

Ona je zatim objavila da jede vafle sa šećerom u prahu, takose prelivene avokadom i testeninu sa rakovima, brokolijem i parmezanom.

- Mislim da otkriće da možete da uživate u dobroj hrani i u toku dijete zaista otvara oči. Ljudi misle da moraju da budi ekstremni, ali se suština je da jede mnogo više od trave, šargarepe i celera - rekla je Sijara.

Pevačica ima ličnog trenera s kojim trenira najmanje tri puta nedeljno, a treninzi se sastoje od kardija i raznih vežbi, piše "Healthandbeauty".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje