• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Bruk Šilds je uz svoje ćerke naučila da zavoli svoje telo: "Osećam se bolje u svojim 50-im nego ikada ranije"

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Njena fitnes rutina podrazumeva ravnotežu u svemu

  • 0
Bruk Šilds ćerke Grier Henchy, Brooke Shields and Rowan Henchy Foto: Gregory Pace / Shutterstock Editorial / Profimedia

Glumica i model Bruk Šilds je neko ko se pridržava zdrave ishrane i fitnes rutine, ali ona nije uvek bila neko ko je ponosan na svoje postignute rezultate i izgled. U nedavnom intervjuu, 57-godišnjakinja je priznala da su zapravo njene ćerke te koje su odgovorne za to što je uspela konačno da izgradi pozitivnu sliku o sebi i svom telu.

U razgovoru za Access Daily, ona je otkrila kako su njene ćerke, Rovan Frensis (19) i Grier Hamon (16) neverovatno samouverene i inspirisale su je da drugačije gleda na svoje telo.

- One su mi pomogle da stvorim bolju sliku o svom telu. Ja sam se skrivala, naučila sam da jednostavno ne pokazujem svoje obline i to je bila tako čudna stvar jer su moje ćerke zapravo rekle: "Mama, imaš telo koje bi trebalo da ga prigrliš".

Šilds je dodala da je to što je gledala svoje ćerke kako odrastaju i osećaju se udobno u svojoj koži i način na koji se nose sa promenama napravilo veliku razliku u njenom životu.

- Kada te tvoja ćerka nauči tako nečemu i kada si u industriji u kojoj sam ja oduvek, to zaista ima neverovatan uticaj - rekla je Bruk, a piše Prevention.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Brooke Shields (@brookeshields)

Manekenka je takođe dodala da je sada, kada su njene ćerke porasle, impresionirana koliko samopouzdanja imaju. Napomenula je da je u svojoj mladosti imala tendenciju da se jednostavno slaže sa svime što bi njena majka rekla i uradila.

- One su mnogo zrelije i samouverenije nego što sam ja ikada bila. Nisam zaista naučila ko sam dok nisam zagazila u 40-e.

I pošto je Šildsova nedavno preusmerila svoj rad na borbu protiv starenja i promovisanje samoljublja prema starijim ženama, ona je otvorila da se oseća bolje u vezi sa sobom sada više nego ikada.

- Tako sam zahvalna što se moje telo tako dugo brine o meni. Dalo mi je decu, izlečilo se od raznih nezgoda i operacija. Osećam se bolje u svojim 50-im nego ikada ranije.

Balans i umerenost

Iako Šilds nije ljubitelj restriktivnih planova kao što su keto dijeta ili povremeni post, ona je uvek iznova govorila da joj je balans izuzetno važan, čak iako može biti izazovan.

- Učili su nas: "Odbijte sebi zadovoljstvo". Ali umerenost je teža jer zahteva zaista posvećenost balansu - rekla je ranije za Health.

- Smatram da ako kažem "neću da jedem sladoled" ili "neću da pijem", sve što želim je da pijem i jedem sladoled. To je neka vrsta psihološke borbe.

Umesto toga, ako žudi za nečim, Šilds kaže da će to dozvoliti sebi i da će vežbati više da kasnije sagori te kalorije.

- Kada kažem svom treneru da sam popila čašu vina, on će reći: "Tečni hleb!". Ali ja kažem: "Ali bilo je lepo". To je pitanje kontrole i ravnoteže - pojašnjava ona.

Video: Svi su šokirani kako njeno lice izgleda, ne koristi botoks, ali ima savet: Džej Lo bez trunke šminke

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje