• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Fitnes zvezda u 9. mesecu odgovorila na kritike da je previše mršava za jednu trudnicu

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nije prošao dan njene trudnoće da nije trenirala

  • 0

Fitnes zvezda iz Australije Kajla Itsines uzvratila je oštro svim kritičarima koji su kritikovali njeno telo u trudnoći.

Kajla je trenutno u 37 nedelji trudnoće, a njena nedavna objava odnosila se na sve kritičare koji su sebi dali za pravo da na negativan način komentarišu njen izgled u trudnoći.

Ona je velika ljubiteljka aktivnosti, kreatorka je svog programa vežbanja koji slede žene širom sveta i mnogima je fitnes uzor. Stoga, nije prošao dan njene trudnoće da nije trenirala. Podrazumeva se, trening je prilagodila svojim mogućnostima kako je trudnoća odmicala, prenosi "Daily Star".

Fitnes instruktorka čeka svoje drugo dete, a sa svojih 15,3 miliona pratilaca podelila je svoj odgovor na sve komentare koji se tiču njenog izgleda i vežbanja u trudnoći.

- Zašto vežbaš kada si trudna? Previše si mršava. Da li jedeš? Telo ti se promenilo - vi samo recite, a ja ću vam reći da sam takva pitanja već mnogo puta čula - započinje Kajla u svom odgovoru.

- Neću samo sedeti ovde i dozvoliti da me to pogađa. Rugati se bilo kome je nešto što je apsolutno neprihvatljivo. Da, svakome je dozvoljeno da ima svoje mišljenje, ali svako treba da zna posledicu onoga što izjavi - može vrlo da povredi drugu osobu. Nikada ne znate kroz šta neka osoba prolazi. Zapamtite to.

- Srećna sam jer sam izgradila jednu zajednicu koja je zasnovana na pozitivnom odnosu prema telu.

- Zato svi koji su ikada bili ismevani i trenutno se bore sa trolovima - čujte ovo - kada vam neko kaže nešto uvredljivo, to je odraz njih samih i onoga kako se ta osoba oseća, a ne vi. Znam da je lako usmeriti bes na ljude koji nas povređuju, ali moj svat je da pokušate da se saosećate s njima i shvatite da ih je nešto podstaklo da kažu nešto podlo. Zapitajte se zašto su rekli to što su rekli.

- Empatija ne znači nužno oproštaj niti da je ta osoba u pravu. Ono što treba da shvatite je da, kada vam se neko ruga, to često nije rezultat vaših akcija.

- Zato nemojte negativne kometare da uzimate k srcu, vi niste problem. Osoba koja vam upućuje uvrede ima sopstvene probleme i ispoljava ih na taj način. Budite jaki, glavu gore, ne dozvolite da vas bilo ko sruši - zaključila je ona.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje