• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ima 3 ćerke i telo boginje, a u menopauzi je 7 godina: Ovo su njene tajne savršene figure

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mnogi veruju da ova mama sjajno izgleda u šestoj deceniji života samo zbog dobre genetike, ali ona to kategorički demantuje

  • 1

Kim Mekgregor ima 54 godine, troje dece i supruga kojeg obožava. Na društvenoj mreži “Instagram” mnogi je porede sa Hejdi Klum i Gvinet Paltrou i niko ne može ni da pretpostavi da ova neverovatno atraktivna i lepa žena “gazi” šestu deceniju života.

Kim izgleda daleko mlađe u odnosu na svoje biološke godine, a na izvajanom telu mogu da joj pozavide čak i veoma mlade devojke.

Ova uspešna preduzetnica je pre sedam godina ušla u menopauzu, ali nije dozvolila da joj novo razdoblje u životu utiče niti na samopouzdanje, niti na kvalitet života, niti na izgled.

Kako je otkrila u video-snimcima na društvenim mrežama “Instagram” i “TikTok”, tajna njene manekenske figure leži u redovnom vežbanju u teretani.

Naime, Kim tri do pet puta sedmično diže tegove koji joj pomažu da očuva mišićnu masu i izgleda vitko i zategnuto. Takođe, ona vodi računa o ishrani i redovno pije suplemente. Koristi veganski eliksir za kožu, a posebnu pažnju posvećuje nezi kose.

Mnogi njeni pratioci ustanovili su da je Kim blagoslovena sjajnom genetikom, te da zato i ne bi trebalo da čudi što savršeno izgleda.

- Ni dobra genetika ne bi mogla da uradi mnogo toga da se ne pridržavam postulata zdravog života - iskrena je Kim.

- Trudim se da živim disciplinovano i da redovno vežbam. Iako to ume da bude naporno, srećna sam što se trud koji ulažem isplati.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Zgodna baka: Lesli ima 62 godine i izvajano telo upola mlađe osobe

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje

Komentari

  • Boban

    20. maj 2023. | 17:11

    Kako reče jednom Petar Bozović,…

    Podelite komentar