• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 26. MART: Devica pokušava da šarmira simpatiju, Ribe teško obavljaju obaveze

M. M.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
zodijak, zalazak sunca Foto: Unsplash/Levi Guzman

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Treba se danas uskladiti sa ljudima sa kojima radite, što će povremeno biti dosta zahtevan zadatak za vas. Smetaće vam tuđe greške i propusti i nećete moći da obuzdate svoju kritičnost. Velika potreba za voljenom osobom, ali premalo vremena da biste mogli da se vidite na duže.

BIK

Imate uticaj na ljude u svom okruženju i možete kroz kontakte sa drugima, preokrenuti neke situacije u svoju korist. Možda za neke osobe trenutno nemate razumevanja, ali oni su sami krivi za to, u ovu kategoriju danas "upada" i emotivni partner, sa kim imate lošu komunikaciju.

BLIZANCI

Iako ćete se truditi da odgovorno obavljate sve ono što vam je obaveza, itekako su moguće greške. Istina je da vam drugi neće zameriti zbog toga, ali ćete vi lično biti nezadovoljni. Obratite pažnju na voljenu osobu, danas se baš trudi oko vas i želi da vas oraspoloži.

horoskop, zodijak, astrologija, knjige, šolja Foto: Pexels.com/Ylanite Koppens

RAK

Neke situacije na poslu vam smetaju i teško je da ćete moći da ćutite. Ne možete da sakrijete nezadovoljstvo postupcima nekih osoba. U kontaktu sa voljenom osobom izbegnite priču o teškim temama. Potrebno vam je da budete u skladu jedno sa drugim.

LAV

Možda ne možete da se prilagodite baš svima, ali ćete svakako maksimalno pokušavati. Jedan poslovni sastanak vam znači mnogo i trudićete se da date najbolje od sebe. Sa emotivnim partnerom ste danas u potpunosti usklađeni, odličan dan je pred vama.

DEVICA

U poslednjem trenutku ćete se setiti obaveze ili obećanja koje ste dali. Velika žurba da završite ono što ste smetnuli sa uma. Pokušavate da ostavite dobar utisak na nekoga koga ste skoro upoznali. Čini vam se da druga strana vrlo "mlako" odgovara na vaše pokušaje.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mesečni horoskop za mart 2024.

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop