• 0

Vreme čitanja: oko 5 min.

5 horoskopskih znakova koje očekuje nov početak u ljubavi do 25. maja: Sve zahvaljujući mladom mesecu u Biku

M. M.

Vreme čitanja: oko 5 min.

Svaki kraj donosi novi početak

  • 0
foto Pixabay foto Pixabay

Ove cele ove nedelje, astrološki gledano, mlad mesec u znaku Bika donosi senzualnu i meku energiju koja vam pomaže da se ponovo povežete sa partnerom, pronađete novu ljubav i stvorite lep život.

I dok mlad mesec u Biku stvara potpuno nov početak u vašoj vezi sa fokusom na ono što želite, Venera, planeta ljubavi, vlada Bikom, a u ovom zemaljskom znaku nastoji da smiri vaš duh. To znači da ćete pronaći zadovoljstvo u jednostavnim životnim trenucima, kao što je gledanje zalaska sunca sa nekim koga volite.

Ukoliko ste sami, one veze koje se ostvare u periodu Meseca u znaku Bika su često neverovatno stabilne i pune ljubavi, što može da vam pomogne da izlečite bilo kakve lomove i rane iz predhodnih veza.

Ovih pet znakova, prema pisanju "Your Tango", imaju šansu za novi početak u ljubavi od sada pa do 25. maja, zahvaljujući mladom mesecu u Biku.

1. Škorpija

Mlad mesec u Biku vam pomaže da uvedete novo poglavlje u romantični život. Sada je vreme da ponovo verujete u lepotu ljubavi, nakon što ste bili zauzeti učenjem lekcija i zdravijim pristupom ljubavi. Sada je vreme za malo magije.

Kao i sa bilo čim u životu, ono što smatrate istinitim će se manifestovati, pa razmislite o tome kako gledate na partnerstvo i ljubav. Nemojte da se plašite se da ćete zauvek biti sami ili da se ljudi ponašaju samo na jedan određeni način. Prihvatanje pozitivnog i otvorenog pristupa procesu zaljubljivanja može da bude lekovito. Sa ovim mladim mesecom možete da privučete isceljenje, staru vezu ili magičnu novu ljubav.

horoskop, zodijak, astrologija, ljubavni par, zaljubljenost, kiša Foto: Pexels/Shukhrat Umarov

Sve u svemu - dat vam je poklon - novi početak u vašem romantičnom životu. Upamtite lekcije koje ste naučili i prepustite se magiji ljubavi koju želite. Zapamtite da će ljubav koju zaslužujete doći sa lakoćom i da ne morate da se borite za ono što zaslužujete.

2. Vodolija

Mlad mesec vam omogućava da pratite svoje srce. Možete da se oslonite na promene koje ljubav donosi u vaš život. Jupiter je još nekoliko nedelja u Biku pre nego što pređe u Blizance 25. maja, tako da i dalje postoji mogućnost za proširenje u vašem domu i porodičnom životu. To takođe znači da ovaj prelepi novi početak koji donosi mlad mesec može da uključi i kvalitetno vreme koje provodite kod kuće sa svojim partnerom, poput zajedničkog useljenja. Mlad mesec u vašem domu i porodičnom sektoru pomoći će vam da prihvatite ovu novu fazu u vašoj vezi.

Zato pokušajte da ne dozvolite da vaši stari strahovi unište ono što bi mogao da bude neverovatan korak u vašem životu. Umesto toga iskoristi priliku. Mogli biste da propustite priliku da ostvarite svoje snove ako se plašite šta bi se moglo da se dogodi ukoliko vaša veza ne uspe.

Iako su strahovi normalni u ljubavi, najbolje je ne donositi odluke na osnovu njih. Umesto toga, priznajte svoje strahove, prepoznajte odakle dolaze, a zatim razmislite. Energija Bika će vam pomoći da razumete za čim žudite u posvećenom partnerstvu. I dok štitite svoju nezavisnost, još možete da imate nekoga kome ćete se na kraju dana vratiti kući. Samo se fokusirajte na poverenje u sebe i svog partnera i uživajte u poboljšanju odnosa.

1186781770 Foto: Shutterstock Mladen Zivkovic

3. Jarac

Iako se brak često poistovećuje sa romantičnom vezom, to ne znači da vaš aranžman mora da bude baš takav. Koliko god da ste zemaljski znak, koji ima sklonost ka tradiciji, mlad mesec u Biku vam pomaže da odlučite koje tradicije želite da sledite, a koje ne. On podržava vezu koju želite i savršen je novi početak za vas i vašeg partnera.

Možete i da se verite ili da pobegnete zajedno, a mogli biste da istražite i druge načine zajedništva koji su više usklađeni sa vašim potrebama i snovima. Jupiter u Biku do 25. maja vam garantuje vreme sreće i ekspanzije.

Krenete sopstvenim putem dok određujete kakvu vezu zaista želite. Budite otvoreni za ideje koje će da vam se jave tokom ovog perioda i razgovarajte sa svojim partnerom o tome kako razmišlja.

4. Devica

Dozvolite sebi da verujete u sve svoje snove o ljubavi i vezi. Pokušajte da zadržite prostor za avanturu, nova iskustva - ili čak neočekivanu ljubav.

Kao zemljani znak, morate da se osećate bezbedno da biste se osećali voljeno, što znači da budete sigurni u to da su vaše potrebe zadovoljene i da postoji jasan plan za budućnost vaše veze. Ali ovaj pristup ne ostavlja uvek mesta za spontanost za kojom žudite. Bez obzira da li ste slobodni ili trenutno u postojećoj vezi, stvorite prostor za nova iskustva, avanture i trenutke u životu koji se nikada ne mogu da se planiraju već samo da se dožive.

ljubavni par, ljubav, veze, romantika Foto: Shutterstock

Mlad mesec u Biku aktivira vaš sektor sreće, obilja, putovanja i novih početaka. Iako ova energija često može da izazove ljubavnu vezu na daljinu ili preseljenje radi veze, ona takođe izaziva i potrebu da izađete iz zone udobnosti sa postojećim partnerom kako biste iskusili više lepote i senzualnosti zajedničkog života. Pokušajte da promenite svoju rutinu, predložite novi restoran ili zajedno učestvujete u nečem novom.

Iako su sigurnost i stabilnost preduslovi za ljubav, i dalje morate da stvorite prostor da jednostavno uživate u onome što ste stvorili. Bacite planove kroz prozor i uživajte u svakom danu.

5. Vaga

Ova godina donosi više ličnog i romantičnog rasta u vaš život. Mlad mesec u Biku daje vam meko samopouzdanje da ste na pravom putu. Pošto su čvorovi sudbine još uvek u vašem horoskopskom znaku i Ovnu tokom ove godine, vaš samorast i isceljenje utiče i na romantične veze koje odaberete. Već je došlo do velikih promena u vašem životu, i biće ih sve više, i zato odahnite uz ovaj mlad mesec i opustite se jer ste zaista na putu da imate sve što ste oduvek želeli.

Mlad mesec u znaku Bika izlazi u vašoj kući intimnosti i povezanosti, pružajući vam savršenu priliku da se osećate bliže postojećem partneru ili da privučete novu ljubav u svoj život. Bik i vaš znak Vage su dva vladajuća znaka Venere, planete ljubavi, pa će vam ova energija pomoći da dublje verujete sebi i uživate u ljubavi koja vas okružuje.

Uradili ste veliki posao time što ste naučili šta je to što zaslužujete i kako da držite granice kako biste to mogli da primite. Sada, je vreme da saznate koliko ste daleko stigli i da stvorite prostor za uživanje.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Horoskop za maj

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop