• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Petominutni trik sa kafom mi je spasio brak": Bili su na pragu razvoda, a danas im cvetaju ruže

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Eston iz Australije je podelila sa javnosti neverovatnu stvar koja je njoj pomogla

  • 1

Istina je da mnogi od nas piju kafu na početku dana kako bi nas razbudila i kako bismo "otvorili oči". A da li ste znali i da kafa može da vam spasi brak?

Naime, Eston Simonds iz Australije na društvenim mrežama je podelila snimak o pomenutom triku i upravo se "kune" u kafu i njena svojstva odnosno triku koji ona naziva "promena igre u vezi".

 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Објава коју дели Aston Simmonds (@aston_simmonds)

Ona predlaže da odvojite pet minuta dnevno, preporuka je da to bude ujutru dok pijete kafu, kako biste komunicirali i uspostavili jaču konekciju sa partnerom, piše "Metro".

- Počinjemo sa otvorenom komunikacijom o tome kako se oboje osećamo u emotivnoj vezi ali i šta osećamo unutar nas samih. Namera je da slušate i naizmenično delite makar jedan zajednički minut - rekla je ona.

Priznaje da je ovaj jednostavan trik promenio putanju njenog braka. Eston je objasnila da su ona i njen suprug Adam bili na pragu razvoda i da između obavljanja kućnih poslova nisu stizali da provode zajedničko vreme. Kada je bilo vreme za razgovor, ticalo se plaćanja računa. I sve se tako odigravalo dok nisu otkrili trik sa jutarnjom kafom.

- Jutarnja komunikacija ne samo da je spasila naš brak, već je potpuno transformisalo i našu vezu. Zajednička petominutna pauza za kafu je mnogo više od samog kofeina. To je dnevna doza povezanosti, dubok razgovor ali i zabavan način da dođemo do istih tema - priznala je Eston.

Da li vi pijete prvu jutarnju kafu sa partnerom?

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Šta biste pre izabrale - savršenog muškarca ili milion evra?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Lifestyle

Komentari

  • Olivera

    14. mart 2024. | 10:56

    Pijemo, obavezno. Mi u suštini i nemamo problema sa komunikacijom, a eto, možda je i to jedan od razloga. Ono što posebno volimo je i da s vremena na vreme odemo negde sami, makar na 24 sata, ako ne na ceo vikend. Prošli put smo bili u jednom od 'spa intimo' apartmana i ludo se proveli. U suštini, nas dvoje smo sami sebi dovoljni. Jutarnja kafa se podrazumeva, i deljenje svega, naravno.

    Podelite komentar