• 1

Vreme čitanja: oko 3 min.

Prevario me je sa mojom sestrom, ali 6 meseci kasnije sam se slako osvetila za sve

M. P.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Strpljivo je čekala pravi trenutak

  • 1
Preljuba Foto: Shutterstock

Kada doživite da vas je partner prevario, ma koliko sama činjenica bolela, još više povređuje kada je to neko vama blizak, poput prijatelja ili rođaka.

Upravo takvo iskustvo jedne žene isplovilo je na internetu, a ona je opisala i kako se osvetila i suprugu i ljubavici, koja je u njenom slučaju - njena rođaka.

Priču je započela velikim pitanjem: "Da li sam zla jer sam upotrebila preljubu mog muža sa mojom rođakom protiv njih?" i uvela detaljnije u priču:

- Moji baka i deka počeli su davno da odvajaju novac za svakog unuka da ima da kupi sebi kuću kada završi sa studijama. Sami moramo da prođemo fakultet, pa ovo gledaju kao njihov način da nas nagrade.

Imala sam sreću da se kvalifikujem za stipendiju. Kada sam diplomirala, kupila sam malu kuću u blizini javnog prevoza da bih mogla brže da odlazim na posao. Nekoliko godina kasnije upoznala sam i udala se za svog supruga. Upoznao je moju rođaku Ivon na mom venčanju. Ivon, bitan lik u ovoj priči, je prelepa. Znam da ja nisam ružna, ali ona je prelepa, gotovo savršena. Započeli su aferu oko tri meseca nakon našeg venčanja. Saznala sam za to, jer su oboje glupi.

Bila sam povređena. Ali više od toga - bila sam besna. Htela sam da ga odmah izbacim i razvedem se od njega, ali sam umesto togaa sačekala skoro šest meseci - piše ona na "Reditu".

Mesec dana pre nego što je Ivon diplomirala na fakultetu, razočarana i spremna za osvetu, otišla je kod bake i dede i plačući im ispričala celu priču. Rekla im je da je tek skoro saznala za prevaru i da je slomljena.

- Ostala sam kod njih nekoliko nedelja. Suprug je pokušavao da me dozove, ali sam odbijala bilo kakav kontakt sa njim. Za to vreme, baka mi je pomogla da nađem advokata za razvod. Porodica je u osnovi izbegavala moju rođaku i svi su bili zgroženi. Moja kuća je bila predbračna imovina i bila je pokrivena našim predbračnim ugovorom. Dala sam svom bivšem mesec dana da se iseli.

Moji baba i deda su stara škola što se tiče braka i porodice. I više su nego ljuti. Rekli su da ne mogu da poprave ono što je uradila, ali su mogli da jasno izraze svoje nezadovoljstvo. Dali su mi njen novac - nastavlja ona.

prevara Foto: Shutterstock

Ivon je uzela studentske kredite jer je znala da može da ih vrati, jer joj diploma njenog fakulteta neće doneti mnogo para.

Bivši je moli da ga pusti da ostane, "jer je voli", međutim odmah mu je dala do znanja o čemu je reč. Rekla mu je da ne bi spavao sa drugim ženama da je zaista voli i tada je shvatio koliko je zabrljao i šta sledi.

- Tetka i ujak su ljuti na mene što sam im zeznula "bebu" zbog uzimanja toliko njenih para. Želim da budem jasna - nikada mi nije bila namera da joj uzmem novac. Samo sam želela da joj ga baka i deda ne daju. Dobila sam samo trešnjicu na torti.

Trenutno je porodica podeljena, ali uglavnom na mojoj strani. Ne žele da se otvoreno ne slažu sa mojim dedom i babom. Sve je gotovo. Razvod će potrajati malo duže, ali novac je na mom računu za penziju. Moj bivši je van moje kuće. A moja rođaka nek se snađe. Osećam se krivom što se nisam odmah suočila sa njima i što sam u to uvela baku i dedu. Bivši me je pitao kako sam saznala, a ja sam mu rekla da je glup, jer se sve poruke pojavljuju na našem zajedničkom tabletu i da ih imam kao dokaz pre nego što se setio da ih obriše.

Pa valjda pitam da li sam otišla predaleko sa ovim? - upitala je strance na internetu.

Komentari su raznoliki, ali uglavnom puni podrške.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Šta biste pre izabrale - savršenog muškarca ili milion evra?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Lifestyle

Komentari

  • Limanac

    16. mart 2024. | 13:50

    A jel se osvetila i sestri?....🤣

    Podelite komentar