• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

Voditeljka slagalice u braku sa 18 godina starijim: Bio joj profesor na fakultetu, a onda je ovim osvojio

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kada govori o braku sa Draganom, voditeljka Slagalice Jelena Simić uvek u prvi plan ističe neizmernu ljubav koja ih vezuje

  • 1
Jelena Simić Printskrin: Instagram

Voditeljka RTS-a Jelena Simić već 20 godina je u ljubavi sa gotovo dve decenije starijim suprugom.

Jelena Simić (44), jedna od voditeljki kviza "Slagalica", sreću je pronašla pored 18 godina starijeg Dragana Simića (62), redovnog profesora i dekana Fakulteta političkih nauka u Beogradu, koji je i voditeljka završila.

Jelena Simić je angažovana u martu 2020. godine da vodi kultni kviz "Slagalica" ali su joj radosne vesti o trudnoći promenile planove, te je otišla na porodiljsko odsustvo.

Njih dvoje su 2010. dobili su ćerku Unu, a 2020. iznenadila ih je vest o Jeleninoj drugoj trudnoći. Tada je na svet stigao i sin Aleksa.

- Najvažnija je ljubav, ako toga nema, nemate ništa. Smešni su mi komentari o meni. Mi imamo jedan normalan i divan brak. Tu zaista sve lepo funkcioniše. Razliku u godinama koja se često pominje ja ni ne primećujem, nisam ni ranije. Lepo nam je i uživamo. Nemam recept. Imamo dvoje dece, brinemo o njima i gledamo da ih vaspitamo na pravi način - rekla je Jelena, te dodala da joj negativni komentari ne smetaju.

- Ne reagujem na komentare, ne razmišljam o tome, to ne može da me povredi. Mogu da razumem predrasude. To je valjda prirodno. Ne bismo opstajali da tu nije nešto lepo i dobro. Svakome bih poželela da ima takvu ljubav i pažnju od partnera kakvu ja imam sve ove godine - dodala je voditeljka nedavno za "Blic".

Kada govori o braku sa Draganom, voditeljka Slagalice Jelena Simić uvek u prvi plan ističe neizmernu ljubav koja ih vezuje, ali i Draganovu inteligenciju i duhovitost.

- Dragan je živa enciklopedija. Imponuje mi da živim sa tako pametnim i duhovitim čovekom. Stalno se šali, često i na moj račun. Poseduje ogromnu energiju i ljudsku dobrotu, a na prvom mestu je savršen otac našoj deci. Svako razočarenje lakše podnesem sa njim. Velika mi je podrška. Vole ga i moji prijatelji, uvek mi napominju da ne dolazim bez njega - govorila je u intervjuu za "Hello".

Dragan Simić u svetu u kome se kreće važi za izuzetnog profesora i vrsnog intelektualca, dok je u privatnom život porodičan čovek, posvećen deci i supruzi koju često, bez posebnog povoda, obraduje buketom cveća.

Jelena s ponosom ističe da je i dalje zaljubljena u svog muža kao prvog dana, a u istinitost njenih reči možemo se uveriti putem društvenih mreža gde neretko deli fotografije sa svojim izabranikom.

Kao jedan od primera njegove neizmerne podrške navela je i to što joj je, i kad nije bila zadovoljna izgledom ili kilažom, govorio da nikad nije bila lepša. Jelenin osmeh pravi je pokazatelj koliko je srećna i ispunjena žena, te ne čude komentari kako ona pored njega blista i kako su zaista srodne duše.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Veridba u Tuzli rasplakala sve: Ko je devojka u kolicima pred kojom je mladić kleknuo

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Lifestyle

Komentari

  • CG

    4. avgust 2024. | 13:11

    Ovaj, kao i drugi profesori, samo gleda studentkinje

    Podelite komentar