• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Da li je ovo „najzdraviji“ par na svetu? Tvrde da su otkrili tajnu života do 150. godine, ali nije za svakoga

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Na drugom sastanku mu je tražila laboratoriju, a potom mu je testirala zdravlje creva i genetiku

  • 0
Najzdraviji par, Kayla Barnes Lentz i Warren Lent Printskrin: Instagram/warrenlentz

Bračni par iz Amerike tvrdi da je su otkrili tajnu života dugovečnog života i da će živeti do 150 godina. A sada su odlučili da podele svoje otrkiće sa sa ostatkom sveta.

Kajla Barns-Lenc (33) i Voren Lenc (36), koji žive u Klivlendu, u braku su godinu dana nakon samo devet meseci zabavljana, ali se kako kažu "toliko vole" da su se zacrtali da dožive veliku starost od 150 godina. A to postižu „optimizacijom svog uma i tela“.

Njihova rutina se sastoji od toga da se probude se pre zore, a potom se smenjuju u hiperbaričnoj komori, večeraju u 17.30 i odlaze u krevet do 21 sat.

Dan započinju dan terapijom pulsnim elektromagnetnim poljem (PEMF) koja stimuliše ćelije i smanjuje upale. Nakon toga vežbaju, šetaju dok sunce izlazi i uživaju u organskom doručku, a potom se kupaju u hladnoj vodi i smenjuju u njihovoj hiperbaričnoj komori - prostoru pod pritiskom gde udišete čisti kiseonik koji može da pomogne telu da se izleči i bori. infekcija.

Hiperbarična komora Foto: Shutterstock

Ali tu se ne zaustavlja.

Oni imaju striktno vreme za večeru od 17.30, šetaju se posle jela, izlažu se crvenom svetlu posle zalaska sunca i uvek su u krevetu do 21.00. Ovaj život svakako nije za svakoga – ne samo da oduzima vreme – već je i skup – par troši šest cifara godišnje pokušavajući da produži svoj život.

Pa kako se ovaj par opsednut zravim životom našao? Ona je vlasnica velnes klinike, a njen suprug radi u marketingu. Upoznali su se preko aplikaciji za sastanke, ali nisu "gubili vreme" na pominjanje važnosti usvajanja zdravog načina života, već su odmah "prešli na stvar".

- Zdravlje je počelo odmah. Odmah sam tražila njegove nalaze iz laboratorije, već na drugom pozivu - opisuje Kajla i dodaje da je zatim svom novom momku poslala dodatne "testove", koji su uključivali zdravlje creva, sveobuhvatno stanje krvi, genetski test i test ukupnog toksičnog opterećenja.

Živeći po ovom strogom režimu, nadaju se da će dostići 150 godina - skoro duplo više od prosečnog Amerikanca koji živi do oko 76 godina. I nadaju se da će jednog dana imati porodicu. Kajla kaže da je godinama pripremala svoje telo za majčinstvo i da planira da na određeni način vaspitava i decu.

- Pokušaćemo da im pojednostavimo živote i fokusiramo se na to da nemaju vremena za "ekran", da se igraju na otvorenom, da se prljaju, da budu u prirodi i na suncu - rekla je Kajla: - Uzbuđena sam što ću ih naučiti lepoti i moći dobro uzgojene hrane i tome kako ona može da učini da se osećaju neverovatno. Želimo da ih osnažimo da donesu ispravne izbore i da vode svojim primerom.

(Ona.rs /Mirror)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Teorija zdravlja #2: Zašto je kuvana hrana najbolja za nas i da li baš sav džank fud treba izbaciti?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle