• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

On je gej i srećno je veren sa ženom iz svojih snova: Tvrde da su srodne duše i evo kako to funkcioniše

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Džejkob je objavio da je veren sa svojom "srodnom dušom", devojkom sa kojom se zabavlja već šest godina, uprkos tome što se identifikuje kao gej muškarac

  • 0

Deklarisani homoseksualac izazvao je buru reakcija zbog svoje veze na društvenim mrežama nakon što je objavio da se ženi svojom "srodnom dušom" – koja je žensko.

Džejkob (31) je rekao da mu je ostvaren veliki "san" da se oženi sa Samantom Grinston i da ne može da bude srećniji, jer su već počeli da planiraju venčanje i proslavljaju veridbu. Međutim,  Džejkob je izazvao pometnju na mrežama zbog ove objave, jer se on ponosno identifikuje kao gej, dok tvrdi da je povezan sa Samantom na "duhovnom" nivou.

Ovaj neobičan par je u vezi već šest godina, uprkos tome što Džejkoba privlače muškarci, da čak ni njihova porodica ne razume baš najbolje njihovu vezu.

- Veoma je jasno da je Samanta osoba sa kojom sam duhovno povezan. Ona je moja srodna duša, moj partner, osoba sa kojom želim da provedem ostatak života. I to često prevazilazi samo staru seksualnost, mi smo privučeni jedno drugome – mi smo intimni, to je samo na drugom nivou, to je veza srodne duše - objašnjava Džejkob koji radi kao kreator sadržaja na društvenim mrežama iz Los Anđelesa.

Džejkob i Samanta su u ekskluzivnoj vezi poslednjih šest godina, ali ne razumeju svi zašto su zajedno, i još manje zašto se venčavaju. Ovo uključuje i njihove prijatelje i porodicu. Uz to, par, koji takođe planira da imaju zajedničku decu, svakodnevno se suočava sa komentarima trolova koji im govore da bi trebalo „samo da budu najbolji prijatelji“ umesto da budu u vezi.

Džejkob, koji ima milione pratilaca, nije uspeo da ponudi nikakvo objašnjenje o tome kako je došlo do njihovog afiniteta jedno prema drugom, osim što je izjavio da su "samo zaljubljeni" i da privlače jedno drugo, iako se Džejkob ponosno identifikuje kao gej. Ova jedinstvena situacija naterala ga je da stalno iznova ponavlja i govori o svom seksualnom identitetu da je gej muškarac.

- Ja sam gej. Ne označavam sebe kao biseksualca – preferiram muškarce, ali sam u ovoj zatvorenoj, ekskluzivnoj vezi sa Samantom već šest godina i to je bio san. Mi smo zaljubljeni i to je tako jednostavno - brani svoju vezu ovaj muškarac.

I Samanta tvrdi da su ona i Džejkob srodne duše.

- Ponekad je srodna duša samo srodna duša, a Džejkob je bio potpuno otvoren i pun ljubavi prema meni. I kada me pogleda i razgovara sa mnom, čini da se osećam kao da jesam najdraže, najvoljenije ljudsko biće na ovoj Zemlji. Želimo da se venčamo, želimo da imamo dete, i upravo smo izabrali jedno drugo u ovom životu - zaključuje ona.

(Ona.rs / Mirror)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Pitali smo građane koja pesma najbolje opisuje njihov ljubavni život: "Kupi mi majko top"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle