• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šta znači sanjati karte: Rizik je vaš, a opasnost vam možda priređuje neko vama blizak

Vreme čitanja: oko 1 min.

Oprezno birajte poteze u životu

  • 0
karte, trik, trik sa kartama, magija, mađioničarski trik, mažioničar Foto: Shutterstock

Karte dolaze u toliko različitih oblika, ali obično imaju jednu zajedničku stvar. Sve karte saopštavaju stvari koje mi sami ne umemo da izgovorimo.

Ako sanjate karte, to može ukazivati na to da morate poboljšati svoje veštine komunikacije, kako biste drugima prenieli važnu poruku.

Karte u bilo kom obliku mogu pokazati nedostatak komunikacije. Dakle, bilo da su u pitanju karte za igru, tarot karte ili neke koje su kolekcionarski komadi.

U snovima, one se pojavljuju onda kada se možda osećate kao da ne možete otvoreno i efikasno da komunicirate ni sa kim u svom životu.

Ako igrate karte sami, osećate se kao da imate malo zajedničkog sa bilo kim drugim u svom životu. Ako koristite samo tarot karte, ne postoji niko u vašem životu kome biste se obratili da biste potražili savet.

Međutim, ako je u pitanju igra sa kartama i igrate je u društvu vama poznatih ili nepoznatih ljudi, to je svakako pozitivniji znak. Niste uvek tako dobri u prenošenju svojih osećanja, ali barem imate osnovu ljudi sa kojima biste mogli da komunicirate ako je potrebno. Ako su vam lica nepoznata, to može značiti da ste spremni da se otvorite nekome.

Ukoliko igrate igru sa prijateljima, u snovima to naglašava vaš jak odnos sa tim ljudima, zbog sličnih interesovanja.

No, kartaaška igra može takođe imati i nešto negativniju simboliku. Ona često predstavlja rizik. Bilo da je u pitanju vaša "privlačnost" ka rizičnim potezima ili da je to skup čestih okolnosti, vi ste često u rizicima, koje ne možete kontrolisati. Tu se uglavnom oslanjate na sreću - baš kao u igri s kartama.

Obratite pažnju na ljude sa kojima igrate, možda vam ne daju tačne informacije ili jednostavno nisu osobe na koje možete toliko da se oslonite, kada su u pitanju neke odluke ili saveti, piše "Auntyflo.com".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: "Svi za magiju, magija za sve" uz Igora Trifunova

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle