• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Šta znači sanjati planinu: Spremite se za izazov i lični razvoj

M. M.

Vreme čitanja: oko 3 min.

8 interpretacija snova o planini

  • 0
Sneg, zima, planina Foto: Tanjug/AP

Iako je u pitanju lep prizor, ovakav san obično je povezan sa simbolom prepreke koju morate da savladate.

U nekim slučajevima planine predstavljaju izazove i poteškoće sa kojima se suočavate, dok u drugim slučajevima planine mogu da budu i simboli ličnog rasta i transformacije.

Visoka planina u snu predstavlja vašu želju da se postigne viši nivo svesti ili razumevanja, i ukazuje na to da ste u dubokoj samopromeni i razvoju. Ako ste sanjali planinu veoma je moguće da san odražava vaš nagon da prevaziđete unutrašnje prepreke i da se suočite sa skrivenim strahovima.

Planine u snovima takođe mogu da simbolizuju i stabilnost i spokoja, jer čvrsta stena koja se ne ljulja i stoji postojano ukazuje na snagu i poverenje u život. Ovaj simbol se često pojavljuje kada se neko oseća čvrsto u svim aspektima svog života.

Snovi o planini mogu da vas nateraju da tražite snagu da savladate prepreke koje tek predstoje. Pred vama je osam interpretacija snova o planimama, prema "Dream Christ".

San o planini koja se ruši

Ovakav san je krik podsvesti, tako da morate da iskoristite svu odlučnost da ne odustanete od borbe koju vodite. Morate da znate da vas teškoće čine pouzdanijom osobom. Bez obzira koliko su teške prepreke, ovaj san vam je došao da vam kaže da ste dovoljno jaki da sve prebrodite.

Sanjali ste da vidite planinu

Videti planinu u snu označava snagu da se suočite sa problemima koji su prisutni u vašem životu. Život su usponi i padovi, i morate da pronađete mudrost u ovo snu. Ako imate poteškoća, ništa nije nemoguće da ih rešite, ako se potrudite.

Sanjati da se penjete na planinu

San ukazuje da prolazite kroz velike poteškoće u životu. Ako ste se popeli na vrh, on vam ukazuje da ćete moći da ih savladate. Budite hrabri i sve će biti u redu. Sam čin penjanja pokazuje da će teškoće koje imate danas biti prevaziđene, i da ćete sve situacije pretvoriti u radost. Takođe ukazuje i da ste bez obzira na problem, spremni da krenete napred.

Sneg, zima, planina, žičara Foto: Tanjug/AP

San o snežnoj planini

I ovaj san ukazje na problem koji morate da prevaziđete. Ali vas ona upozorava da bi bilo dobro da obratite pažnju na svoje okruženje. Kako ste fokusirani na probleme sve ste manje okrenuti svojim prijateljima i porodici ili čak ignorišete osećanja onih koji su vam bliski.

Sanjali ste da padate sa planine

Ovakava san vam može uliti strah, ali je on zapravo upozorenje da budete strpljivi u postizanju onoga što želite. San vam dolazi kao savet da pokušate da shvatite da sve ima svoj trenutak i ako date sve od sebe postignete neki cilj, budite strpljivi i rezultati će doći. Takođe, nemojte da iznosite previše mišljenja pred drugim ljudima, jer to može da utiče na vas.

Planinski vrh u snu

Ako ste sanjali da se nalazite na vrhu planine, san vam ukazuje da ste u fazi ličnog razvoja. Ovaj san predstavlja slobodu da znate kako da izaberete pravi put.

San o poteškoćama u penjanju na planinu

Kada sanjate da vam je teško da se popnete na planinu, imate veoma izazovan problem pred sobom koji ćete teško da rešite. Morate da povećati svoje napore i da se posvetite još više rešenju, pored toga što verujete sebi. Kada sanjate da vam je teško da se popnete na planinu, morate da zapamtite da uspon do vrha zavisi od vaših napora, ali i da će vam možda trebati još nečija pomoć da biste osigurali uspeh.

Sanjali ste da hodate niz planinu

Ovaj san može da predstavlja vaša najznačajnija iskušenja i poteškoće sa kojima ste se suočili. Takav san ukazuje da ste konačno dobiti želju koju ste sanjali neko vreme - poput novog posla i sada hodate niz planinu u snu, kao simbol osećaja olakšanja ili oslobađanja od teške situacije. Spuštanje nih planinu predstavlja prevazilaženje izazova ili prepreke i osećaje ostvarenja.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Lepote Stare planine - vodopad Bigar

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle