• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šta znači kada sanjate zemljotres: San koji šalje upozorenje

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li je ovo znak da je vreme za novi početak?

  • 0
Zemljotres Foto: Shutterstock

Da li ste nedavno sanjali zemljotres? Iako deluje zastrašujuće i ovo jeste definitivno san koji nam "probudi adrenalin", njegovo tumačenje nosi jaku poruku i znak upozorenja.

Snovi o zemljotresima mogu biti moćni i uznemirujući.  Zemljotresi su intenzivni simboli u snovima, često odražavajući unutrašnju nemir i emocionalnu buru. Kada sanjate o zemljotresu, to je signal da vaš podsvesni um pokušava da vam prenese nešto značajno. Ovi snovi obično se javljaju kada ste pod stresom, preplavljeni ste ili anksiozni u svom budnom životu.

Snovi koji uključuju uništenje izazvano zemljotresom često simbolizuju gubitak stabilnosti u vašem životu, utičući na različite aspekte poput odnosa, zdravlja, finansija ili ličnog života.

Način na koji doživljavate ove snove, kao pozitivne ili negativne, uglavnom zavisi od vaše perspektive i životnih okolnosti.

Iako zemljotresi donose uništenje, takođe signaliziraju nove početke.

Baš kao što se nakon što se prašina slegne, ponovo gradite, snovi o zemljotresima mogu ukazivati da je vreme da zatvorite jedno poglavlje svog života i krenete u novu avanturu. To je poziv da se oslobodite prošlosti i prihvatite nove prilike, navodi "Medium".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Zorana Šulc: Zbog sna sam znala da ću još živeti

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle