"To je leglo zaraze!" Vlasnica restorana otkrila šta NIKADA ne bi trebalo da naručite - rizik je po zdravlje

 

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Odgovor na komentar korisnika Ivana
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Miki

    25. avgust 2025 | 18:04

    Ako je osoblje srecno i zadovoljno, dobro i posteno placeno sve ce biti ok.To za nas ne vazi.

  • Ivana

    25. avgust 2025 | 17:18

    Kao ugostitelj, mogu da potvrdim da ovo nije tacno! Specijalitet kuce nije hrana od juce. Preporuka konobara je uglavnom nesto sto su im rekli da poguraju zbog kratkog roka. Skoljke def nisu nigde sveze pa ni na primorju. Sce je zaledjeno. Takodje, piletina stize zaledjena ili je vec bila, tako da je salmonela ubijena i ne moze da se dobije. Losos ne treba porucivati jer ima kratak rok. Led i garnis u picu su leglo zaraze. Garnis jer ga niko ne pere!