"To je leglo zaraze!" Vlasnica restorana otkrila šta NIKADA ne bi trebalo da naručite - rizik je po zdravlje

 

Komentari

  • Miki

    25. avgust 2025. | 18:04

    Ako je osoblje srecno i zadovoljno, dobro i posteno placeno sve ce biti ok.To za nas ne vazi.

    Podelite komentar

  • Ivana

    25. avgust 2025. | 17:18

    Kao ugostitelj, mogu da potvrdim da ovo nije tacno! Specijalitet kuce nije hrana od juce. Preporuka konobara je uglavnom nesto sto su im rekli da poguraju zbog kratkog roka. Skoljke def nisu nigde sveze pa ni na primorju. Sce je zaledjeno. Takodje, piletina stize zaledjena ili je vec bila, tako da je salmonela ubijena i ne moze da se dobije. Losos ne treba porucivati jer ima kratak rok. Led i garnis u picu su leglo zaraze. Garnis jer ga niko ne pere!

    Podelite komentar