• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Ovo je repelent za muškarce, zato se ne brijem": Milione pregleda je pokupila devojka bez brijača

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Teško mi je da ignorišem poglede muškaraca, zato sam uradila ovo", govori ona

  • 0

Sve više devojaka se opire "ukalupljenim" trendovima i trude se da naglase svoje prirodnosti. Međutim, koliko god da se u prvom mahu činilo da je oko te teme vladao pozitivan talas, neke stvari su napravile velike debate na društvenim mrežama.

Naime, Orim je devojka koja na "TikToku" pod imenom @orim objavljuje o svom načinu ishrane, o stilu i razgovora sa publikom koja je prati.

"Bez dlake na jeziku" govori o raznim temama, a kada je progovorila o tome da je prestala da brije i depilira svaki deo tela, prikupila je preko 24 hiljada komentara različitih mišljenja.

U tom snimku, koji je pogledan više od 11 miliona puta, Orim govori kako je otkrila najbolji "repelent za muškarce" i da ima "90 odsto uspeha".

Nedavno je sa majkom otišla u prodavnicu i primetila da je neki stariji muškarac odmerava od glave do pete.

- Moja majka to retko primećuje, nekako je ne interesuje i u svom je svetu. Ali meni je veoma tešško da ignorišem poglede muškaraca, koji ne skidaju pogled. Kad je tako nešto u pitanju, osećam se kao parče mesa - započela je priču.

Znala je kakvu će reakciju dobiti, čim mu se dovoljno približi.

@orim If i had a podcost id make an episode on this. I feel like i barely scratched the surface here. #womenwithbodyhair #foryou #beautystandards ♬ original sound - Orim

- Krajičkom oka sam zapazila zgranuti izraz lica čim sam se približila. Izgleda da nije fan mojih dlakavih listova. To je bio za mene takav momenat zadovoljstva. Prekinula sam nekoga da me posmatra kao objekat. Prelepo!- navela je Orim.

Orim je nastavila govoreći kako misli da muškarci često greše sa ženama, jer misle da im takve stvari prijaju i da žele pažnju. Ali da "ne shvataju koliko neželjene i grube pažnje žene dobijaju" i da to smatra velikim "propustom".

- Tužno je što je ponekad potrebna dlaka na telu da me vidite takvu kakva jesam, ali prihvatiću to- navela je "TikTokerka".

Nastavila je da govori o standardima lepote koji su "ukorenjeni" kod žena u mladosti i nalažu da treba da izgledaju na određeni način da impresioniraju muškarce.

- Nemoj biti prevelika, ali nemoj biti premala; Ne budi preglasna, ali ne budi previše tiha; Brijte se redovno; Obucite se na privlačan način, ali ne previše privlačno- nabrajala je ona i pokrenula lavinu komentara.

Mnogi su zauzeli njenu stranu, dok su drugi komentarisali kako se "razlikuje" kada je žena maljava i kada je muškarac, prenosi "TheSun.co.uk".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Nije mogla da podnese njegove dlake pa je svog dečka "sredila" za nekoliko minuta

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota