• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Adrijana Lima u javnosti posle kritika: Brazilska lepotica pokazala promenu u izgledu

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kritičari su jedva čekali da ponovo vide ovu 42-godišnju manekenku na javnom mestu kako bi je kritikovali, ali to se nije desilo

  • 0
Adriana Lima Foto: Schneider-Press/Erwin Sch / Sipa Press / Profimedia

Brazilski model Adrijana Lima oduvek je slovila za jednu od najlepših manekenki na svetu. Njenoj lepoti nije mogao da odoli ni srpski košarkaš Marko Jarić, ali njihova ljubav nije potrajala. Ostali su posvećeni roditelji svojim dvema ćerkama.

Oboje su nastavili da posećuju svečane događaje, a posle rođenja trećeg deteta, Adrijana se dosta promenila, što govori i poslednja slika iz Minhena, gde se u prisustvu supruga Andrea Lemersona pojavila na "Mon cheri Barbara day".

Ona već neko vreme prima kritike javnost zbog promena izgleda, najviše zbog lica. Kritičari su jedva čekali da ponovo vide ovu 42-godišnju manekenku na javnom mestu kako bi je kritikovali, ali to se nije desilo.

Naime, Adrijana je izgledala krajnje zanosno, podsećajući na vremena kada je bila Viktorijin anđeo.

Opredelila se za haljinu sivobraon boje koja je bila sasvim zatvorena, sa rol-kragnom, a na rukavima je imala dodatni deo, poput krila.

Kritičari su tvrdili da je bila na previše estetskih zahvata, ali je poslednjim pojavljivanjem u Minhenu Adrijana je potvrdila da se ponovo opredeljuje za što prirodniji izgled. Povrh svega, njen osmeh pokazuje da zanimaciju traži u drugom stavrima, ne u stalnom komentarisanju njenog izgleda.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Adrijana Lima poslednji put prošetala pistom kao anđeo

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota