• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Veštačka inteligencija napravila bolju haljinu za Met galu od svih dizajnera? Slike Kejti Peri to dokazuju

Vreme čitanja: oko 1 min.

A ona čak nije ni bila tamo!

  • 0
Miranda Ker i Keti Peri Foto: Tanjug/AP

Slike Kejti Peri sa Met gale generisane veštačkom inteligencijom postaju viralne i prikupile su milione lajkova i pregleda na mrežama. Uprkos tome što je zvezda ove godine preskočila gala događaj, ispada da je ona najbolje obučena.

Iako je sve vreme bila u muzičkom studiju, napravila je bum na internetu, uverivši pojedince, pa čak i svoju majku, da zaista pozira na stepeništu Muzeja.

Jedna od slika prikazuje pevačicu na stepeništu Muzeja umetnosti Metropoliten dok nosi svetlobež vezenu haljinu sa 3D cvećem i obrubom od mahovine. Kosa joj je dosezala do struka oblikovana u lagane talase pri krajevima. Takođe se vidi kako Kejti nosi minimalnu šminku i ima svetlocrvene usne.

Druga je prikazuje kao šumsku vilu-ratnicu, mokre kose sa bronzanim korsetom na koji se nastavlja lišće sa belim cvetovima obrazujući niti suknje.

Pevačica se na "Instagramu" nasmejala na slike koje je generisala veštačka inteligencija, pa ih je postavila i na svoj profil sa napisom: "Nisam mogla da stignem na MET, morala sam da radim". Takođe je podelila snimak ekrana razmene poruka sa svojom majkom, koja je verovala da joj je ćerka zaista bila na događaju.

Ali uprkos tome što su slike lažne, korisnici društvenih mreža bili su uvereni da je pevačica zasenila sve druge zvezde. Složili su se da im je VI izgled Kejti Peri bio omiljeni te noći.

"Kejti Peri ima najbolju haljinu na Met Gali do sada", "Tvoja slika koju je napravila veštačka inteligencija bila je bolja od svih večerašnjih kreacija", "Stvarno sam ovo objavio i ja verujući da je istina. VI postaje previše dobar jer si "pojela" kreacijom u metaverzumu", "Nisi ni prisustvovala, a imala si najikoničniji izgled od svih", bili su samo neki od komentara sa društvenih mreža.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Kejti Peri se u WC- u oblačila u hamburger, a onda joj je Džej Lo pogledom rekla sve

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota