• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ako ste se ikada pitali kako bi Tomi Hilfiger obukao svoju ženu, evo odgovora: Di Oklepo pojam letnjeg stila

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sklad i stil u pojavi poznatog para

  • 1
Tom i Hilfiger Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Poznati modni dizajner Tomi Hilfiger pojam je proizvodnje kvalitetne odeće, svedenog stila, sportske elegancije, koji uvek ostavlja potpis osobe koja zna šta želi i kako želi. A ako ste se pitali šta bi on, kao profesionalac, odabrao za svoju suprugu, najnovije fotografije donose odgovor.

Čuveni par, Tomi Hilfiger i Di Oklepo, fotografisani su na odmoru u Sen Tropeu, po stilu sudeći, u sopstvenoj modnj marki. Ono što vidimo pokazuje da sa poznatim brendom nema greške.

Tok je Tomi u marini bio odeven u kratke tamne pantalone i denim košulju dugih rukava, besprekorno, svedeno, ukusno, njegova gospođa je nepogrešivo dobro izgledala u košulja-haljini mornarskih motiva.

Tommy Hilfiger And Dee Ocleppo Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Na svetlokrem podlogu odlično idu crveno-beli brodići, koji u izgled unose letnje vetrove i presijavanje morske površine. Di Oklepo je uz sve to iskombinovala beli kačket i krem torbicu, dok je dizajner odabrao šeširić kao preko potrebnni letnji aksesorajz.

Tomas Džejkob Hilfiger, osnivač "Tommi Hilfiger Corporation" u Njujorku je 1980-ih počeo je da dizajnira prepi odeću za sopstvenu istoimenu liniju muške odeće. Kompanija se kasnije proširila na žensku odeću i razne luksuzne predmete kao što su parfemi i izašla na tržište 1992.

"Prepi" ili prep, američka je subkultura povezana sa bivšim studentima pripremnih škola na severoistoku Sjedinjenih Država. Termin, koji je skraćenica od "pripremni" (preparatory), koristi se da označipolaznika ovih škola, što podrazumeva govor, rečnik, odevanje, manire i bonton koji odražavaju višu klasu i vaspitanje starog novca. Baš to je i postao brend koji i danas čuva ove vrednosti.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • što reče onaj

    17. jul 2024. | 18:50

    to samo na ključnjačama iozgleda lepo jer ih nadogradjuje

    Podelite komentar