• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kim u haljini koja ostavlja bez daha: Pre 24 godine ju je nosila Karmen Elektra

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poznata po izazovnim slikama, Kim Kardašijan je opet uspela da iznenadi i privuče pažnju javnosti

  • 0
Kim Kardashian, Kardašian Foto: Tanjug/AP

Kim Karadašijan (41) ne prestaje da oduševljava javnost i fanove svojim besprekornim stajlinzima. Ono po čemu je poznata u poslednje vreme su svakako odevne kombinacije koje su bile popularne 2000-ih i 90-ih godina, a koje Kim svakodnevno nosi.

Tako se i ovaj put pojavila u staroj kreaciji haljine Stivena Sprousa direktno iz dizajnerske kolekcije konfekcije za proleće/leto 1998. godine.

Svilena haljina u obliku slova T - bez bretela, sa izrezima sa strane i pričvršćen tankom, providnom trakom preko leđa, skoro nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Kada je ovu kreaciju pre 24 godine obukla Karmen Elektra, haljina je postala izazvala lavinu, kako pozitivnih, tako i negativnih komentara.

- Gornji deo haljine imao je široku traku koja je trebalo da drži sve na svom mestu- rekla je Karmen za Vogue u intervjuu 2017.

Carmen Electra Foto: Profimedia/Shutterstock Editorial/CROLLALANZA

- Bila je misterija kako je ova haljina ostala na meni. Moje grudi su nekako "curile" iz haljine i bukvalno sam bila na svakoj listi "Najgore obučenih" u toj haljini. Devedesetih je bilo zaista teško ako si želeo da nosiš seksi odeću. 

Sinoć je Karmen na svom Instagram profilu objavila kolaž-fotografiju u kojoj i ona i Kim poziraju u famoznoj haljini, uz komentar:

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Carmen Electra (@carmenelectra)

- Još uvek imam ovu haljinu koju sam nosila na dodeli MTV filmskih nagrada 90-ih, Kim Kardašijan je "prepravila" ovu dizajnersku haljinu i mislim da je to vrlo laskavo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Kim je svoj izgled upotpunila talasastom, mokrom kosom, a fanovi su oduševljeni najviše zbog činjenice da popularna rijaliti zvezda nije bila našminkana dok je pozirala u pomenutoj kreaciji.

Video: Pljunuću ga kad ga vidim: Zašto Kim Kardašijan ne podnosi svog zeta?

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota