• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Advokatica u ružičastom svetu: Konzervativna odeća vas ne čini boljim profesionalcem

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Martinez je otkrila da prihvatanje ljubavi prema modi i ružičastom osnažuje ne samo nju, već i žene koje privlači da rade za nju

  • 0
Kathleen, Alejandro Martinez

Foto: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ketlin Martinez, pored toga što deli modni ukus sa El Vuds (likom iz filma "Pravna plavuša"), deli i njene probleme u svetu pravosuđa. Iako je Ketlin pametna i uspešna, nije uvek bila poštovana od strane muških kolega.

Martinez je oduvek znala da želi da bude izuzetna u onome čime želi da se bavi, da uradi nešto što bi imalo uticaja na svet i zajednicu, pa ni ne čudi što je u El Vuds videla sebe - devojku koja se ne uklapa u stereotipe.

Ketlin je trenutno jako popularna na "TikToku", gde pokazuje dan u životu "stvarne El Vuds". Ona vodi svoje pratioce kroz dan u kancelariji, koja je naravno ružičasta.

Drugi veoma popularni video-snimci uključuju odbijanja bivših šefova, kao i kolega koji imaju problem sa njenom fantastičnom garderobom.

U jednom video-snimku ona govori o svom prvom advokatskom poslu i opisuje kako ju je šef otpustio nakon što je odbila da mu skuva kafu. Ali nakon što je osnovala sopstvenu advokatsku kancelariju koja se bavi imigracijama, rekla je da je on tražio zaposlenje u njenoj firmi.

- Rekla sam mu da nam treba pomoć u pravljenju kafe - kaže ona u videu koji je pregledan preko dva miliona puta.

@attorneymartinez #lawyer #pink #ellewoods #fyp #foryou ♬ elle woods シ - errewayy

Martinez je otkrila da prihvatanje ljubavi prema modi i ružičastom (čak i veb-stranica kompanije je pretežno ružičasta) - osnažuje ne samo nju, već i žene koje privlači da rade za nju.

- Od kada sam počela da objavljujem sadržaj moje firme i nas u ružičastom, nisam očekivala masovnu viralnu reakciju drugih pravnih profesionalaca, kao ni profesionalaca uopšte - kaže Martinez, a prenosi People.

@attorneymartinez #antihero #taylorswift #women #lawyer #fyp #foryou ♬ Anti-Hero - Taylor Swift

- Imali smo više od 2.000 do 3.000 žena koje su tražile da rade za nas jer se osećaju kao da se ne uklapaju. Osećaju se degradirano kao da nisu dovoljno pametne. I tako sam se osećala radeći za muške advokate zbog kojih sam se osećala kao da nisam dovoljno dobra ili da nisam dovoljno pametna, ili da moram da budem lepa ili pametna, ženstvena ili pametna, kao da ne možete biti oboje. Ne mogu da verujem da još uvek vodimo ove razgovore skoro 2023. godine.

Za Martinez, prihvatanje njene individualnosti je osnažujuće, a ona želi da se tako osećaju i drugi profesionalci u ovom poslu, da unesu malo sebe u ono čemu posvećuju najveći deo dana. Želi da nijedna advokatica nikada ne doživi da bilo ko procenjuje njene spsobnosti na osnovu njenog izgleda i da bilo ko određuje da li je nečija garderoba dovoljno konzervativna.

Video: Garderober iz snova: Prelepa arhitekta zaljubljena je u dobar dizajn i luksuzne modne komade

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota