• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Olivera Šiljegović fenomenalnom modnom revijom predstavila prazničnu kolekciju

Vreme čitanja: oko 1 min.

Komadi odišu elegancijom i glamurom...

  • 0

U renoviranom prostoru "Fabrika" sinoć je održana modna revija talentovane modne dizajnerke Olivere Šiljegović.

Mlada dizajnerka briljirala je kreacijama koje je publika sa uživanjem ispratila.

Cela kolekcija je inspirisana praznicima koji nam predstoje.

- Inspiracija je novogodišnja noć i glamur koji uz nju ide. Mislim da se ove godine vraća to ushićenje povodom novogodišnjih proslava, jer prethodnih godina nismo imali baš priliku da slavimo kako treba. Sada imam osećaj da se Nova godina vraća na velika vrata -  kaže Olivera Šiljegović.

A kada smo pogledali Oliverine haljine, tačno smo mogli da zamislimo čitav taj glamur; proslavu, zabavu, izlazak sa prijateljima, žurku, odbrojavanje...

Revija Olivere Šiljegović Foto: Marko Jovanović

Međutim, Olivera nije pripremila samo svečane haljine za ovu modnu reviju. Naime, mogli smo da vidimo i ženska odela. Šik, elegantna, svečana.

-  Do sada su uvek bile haljine, ali sada imamo i malo pantalona i sakoe. Čini mi se da žene u poslednje vreme više teže ka odelima i nekim praktičnijim odevnim varijantama. Ne znam iz kog je to razloga, verovatno zbog načina života žena, imamo više obaveza pa je lakše da se osećaju komforno više nego utegnuto - kaže naša sagovornica.

Publiku su na samom početku revije zabavile fenomenalne muzičke izvedbe Martine Vrbos, koja je donela dobro, pretpraznično raspoloženje.

- Večeras očekujem fenomenalnu energiju, jer je osećam ceo dan ovde sa ljudima dok pripremamo sve - rekla je Olivera, a mi možemo da potvrdimo da je upravo ceo događaj takav i bio.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota