• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ketrin Zita Džons pokazala šta je glamur: Ombre kreacija osvojila BAFTU

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iluzioni steznik prekrivenim ljubičastim detaljima od perli, koji su se prelivali u prelepu prozirnu zlatnu suknju je definitivno kreacija koja stoji glumici

  • 0
Catherine Zeta Jones Foto: Tanjug/AP

Ketrin Zita Džons je unela dugine boje na crveni tepih dok je pozirala fotografima na 76. dodeli filmskih nagrada Britanske akademije u nedelju.

Glumica je oduševila sve prisutne u ekstravagantnoj svečanoj haljini dizajnera Tonija Vorda sa efektom ljubičastih i žutih perli dok je u završnim trenucima ceremonije uručila nagradu za najbolji film ostvarenju "All Quiet On The Western Front".

Sa asimetričnim dekolteom, siluetom koja grli figuru i šlepom koji je sezao do poda, ovaj dizajn je obasjan šljokicama koje "hvataju" i reflektuju svetlost. Ombre efekat nije nešto što često viđamo u poslednje vreme, ali nakon što je Gven Stefani ponela dijapazon žutih i zelenih boja na suknji, i sada nakon Ketrin Zite, definitivno je vreme da se ovaj trend vrati, na ovako elegantan način.

Iluzioni steznik sa prekrivenim ljubičastim detaljima od perli, koji su se prelivali u prelepu prozirnu zlatnu suknju definitivno je kreacija koja stoji glumici, a sličan kroj, sa "trakom" preko ramena je ponela i prošle nedelje.

Glamurozna Ketrin Zita je primetila princezu Kejt, čija je haljina bila tema večeri, pa nije časila časa da pohvali princezinu eleganciju.

Osvrćući se na poslednju objavu princa Vilijama i princeze Kejt na njihovom zvaničnom "Instagram" nalogu, koja prikazuje par kako hodaju crvenim tepihom rame uz rame, supruga Majkla Daglasa je prokomentarisala: "Slavno", pored emodžija sa crvenim srcem.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota