• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ronaldo ima najlepše muške noge na svetu, ali šta je ovo na njegovim stopalima? Meneken i van terena

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Izgleda da od trbušnjaka mnogi nisu primetili ovaj detalj koji otkriva njegovu nežnu stranu

  • 0
Euro 2024 Portugal - Francuska penali Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo je fudbaler koji nije u pažnji sveta samo zbog svojih ogromnih uspeha u sportu, već ga mnogi smatraju i jednim od najpoželjnijih muškaraca na svetu.

No, iako se dugo govorilo o ženama sa najlepšim nogama, dragi muškarci, znajte, vrlo ste i vi pod lupom kada je ovo u pitanju. Ronaldo se celog života bavio sportom i kondicija je nešto podrazumevano kod njega, no, sa tim dolazi i izvajano telo, trbušnjaci i fit linija za koju mu svako čestita.

Ali, iako stoji - fudbaleri su to, pa naravno da će biti fit kad moraju svaki put da trče napred-nazad onoliko puta na onoliku razdaljinu. Ipak, Ronaldo se nekako probio svojim jakim nogama na vrh liste muškaraca koji se mogu pohvaliti mišićima i svojim jakim butinama.

Nedavno isplivale su fotografije Ronalda i njegove supruge Georgine sa jahte kako uživaju u odmoru. Kupaju se, pričaju , Kristijano pokaže prisnost, ali - sve u svemu, niko nije mogao da ne pogleda u lep izgled fudbalera. Jedna fotografija pokazuje i te čuvene "noge" fudbalera, dok sedi zavaljen na stolici na ivici jahte i uživa u pogledu.

Ali, stanite, da li to Kristijano Ronaldo ima nalakirane nokte na nogama? 

Jeste da ga mnogi iz šale nazivaju manekenom na terenu, ali pedikir nikada nismo povezivali sa ovim muževnim muškarcem. I, gle čuda, Ronaldo bira boju koja je jesenji hit - b0rdo.

Eto dame, ako niste još odlučile koja boja laka može biti idealan izbor i u duhu septembra, pokoji savet možete očekivati i od Kristijana Ronalda.

Naravno, ovo nije prvi put da iko vidi da muškarac lakira nokte, ali nekako smo taj trend prepustili da zadrže članovi rok bendova. A, ko zna, možda je ovo i Georginino maslo.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Od njene poze se vrti u glavi: Vreli snimak Georgine i Ronalda iz saune!

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike On