• 4

Voditelj šokirao izjavom o ženama: "Ne može da bude predsednica dok se ne uda i ne rodi!"

Inače, ovo nije prvi put da poznate ličnosti komentarišu kako trudnoća i bračni status imaju veze sa sposobnošću obavljanja posla

  • 4
Jesse Watters

Foto: Profimedia/Brian Cahn / Zuma Press

Voditelj Džes Vaters šokirao je javnost izjavom o ženama i podelio ljude na one koji ga osuđuju i na one koji ga podržavaju. Naime, on je pred TV kamerama rekao da žena koja želi da se kandiduje za predsednicu Sjedinjenih Američkih Država mora da bude udata i da ima dete.

Vaters je raspravljao o mogućnosti da se kongresmenka Aleksandria Okasio-Kortez jednog dana kandiduje za predsednicu.

- Mudrost dolazi s godinama, a ona je prilično mlada. To je lep način da kažem da nije baš pametna. Nije dovoljno zrela da se kandiduje za predsednicu - rekao je on.

Aleksandria ima 32 godine, te svakako u ovom trenutku ne bi mogla da se kandiduje za predsednicu SAD, jer nije dovoljno stara da se takmiči za najvišu dužnost u zemlji, budući da Ustav sprečava bilo koga mlađeg od 35 godina da postane predsednik.

Voditelj je priznao da je Aleksandria vredna, aktivna i angažovana, ali da prvo mora da se uda i zatrudni.

- Ovako to ide. Udaš se. Zatim zatrudniš i onda kad dobiješ dete i imaš porodicu. Mediji to vole. I to te čini zrelijom osobom - izjavio je Džes Vaters.

Inače, ovo nije prvi put da poznate ličnosti komentarišu kako trudnoća i bračni status imaju veze sa sposobnošću obavljanja posla. 

Voditelj Brajn Kilmejd rekao da "ne zna zašto bi bilo ko trudnoj ženi dao važan posao".  Izjava je zapanjila gledaoce emisije koji je vodio, a u toku koje se raspravljalo o imenovanju Nine Jankovicz u savetodavni odbor Ministarstva unutrašnje bezbednosti. U to vreme, Nina je bila u osmom mesecu trudnoće.

- Nisam siguran kako dobiješ posao i onda tri meseca ne možeš da radiš?! Ne krivim je, ali zašto takav posao dati takvoj osobi - rekao je on, misleći na tromesečni porodiljski odmor koji koriste žene u Americi.

Koje je vaše mišljenje? Da li bračni status i trudnoća imaju veze sa načinom na koji žena obavlja posao? Podelite s nama u komentarima.

Video: Oni mrze žene, nemaju seks a zovu se inceli

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Ona

Komentari

  • baba smilja iz darosave

    8. avgust 2022. | 13:11

    pravo zboris dzesi

    Podelite komentar

  • Hajduk

    8. avgust 2022. | 14:54

    U Vladi 3/4 ministara nema decu a njih polovina nije u braku !? Kakva se poruka salje narodu Srbije koji izumire ? Sve vise ljudi umire , a sve manje dece se radnja , nazalost !!!

    Podelite komentar

  • Super Brundo

    8. avgust 2022. | 15:27

    Nista pogresno nije rekao.U njihovom drustvu se na to dosta gleda zbog slike u javnosti.

    Podelite komentar