• 0

Nela Bunčić Vukomanović - Zdravo preduzetništvo

Nela Bunčić Vukomanović imala bi mnogo toga da kaže i pokaže kada je reč o preduzimanju inicijative, ali u njenom slučaju to nije nikakava mistifikacija: vredna je, požrtvovana, vaspitana i kulturna, pa rezultat, u takvom odnosu prema životu, mora da se dogodi kao što se pravda dogodi iako je spora

  • 0
Foto: Jelena Todorović

TV prezenterka, novinarka, dama koja se bavi komunikacijama i odnosima s javnošću, kreira sadržaj za klijente, sportistkinja, maratonka – sve je to Nela koju digitalna javnost prepoznaje pod pseudonimom yugoslovenka.

S elementima stripske priče, kao devojčica sa 4 godine, zbog problema sa krivom kičmom, upisuje se na moderan balet, za koji ne krije da joj je i danas velika ljubav. Na takmičenju u Sanremu osvaja treće mesto, što je dovodi u Jutarnji program RTS-a, njenu drugu ljubav – televiziju. To prepoznaje i školski psiholog, savetujući je da se bavi medijima, zbog čega upisuje Fakultet za medije i komunikacije. Drži da je formalno obrazovanje važno. "Ta obrazovna ustanova drži te u korak sa vremenom".

S punoletstvom ulazi u krug fitnesa i trčanja. Paralelno, prijavljuje se na različite TV konkurse, i u tom periodu počinje njen put čije se ulice granaju i danas, u nezaustavljivim pravcima – u kombinaciji sporta i medija.

-U međuvremenu se Instagram dosta razvio, a ja sam imala iskustva na pretek u pravljenju kampanja za klijente, kreiranju sadržaja i slično. Vremenom sam kroz posao i lični razvoj savladala gro stvari, koje danas svakodnevno koristim na poziciji marketing menadžera - jasna je Nela.

Nelino preduzetništvo oslanja se na miks bivstvovanja u razvijenim medijskim sistemima i ličnog influens marketinga, sa dodatkom konsalting usluga. Bez obzira na poslovne obaveze, jutra joj počinju trčanjem, koja je vode do najprestižnijih planetarnih maratona. Zdravo preduzetništvo.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Ona