• 0

"Ona je najbolja stvar koja mi se desila": Naomi Kembel ovekovečila prve korake svoje ćerke

Iako je Kembel uglavnom bila tajnovita kada je njena ćerka u pitanju, ona je u poslednje vreme podelila nekoliko snimaka svoje mezimice na društvenim mrežama

  • 0

Ćerka Naomi Kembel napravila je svoje prve korake. Supermodel (52) koja se uglavnom nije oglašavala o svom majčinskom iskustvu, objavila je dve fotografije na Instagramu, na kojima njena 13-mesečna devojčica pravi svoje prve korake.

Na snimcima, majka i ćerka šetaju ruku pod ruku kroz bujno zelenilo pored jezera. Fotografije su oduševile njene pratioce, a nekoliko poznatih ličnosti, među kojima su i njeni prijatelji, pružali su im podršku u komentarima.

Iako je Kembel uglavnom bila tajnovita kada je njena ćerka u pitanju, ona je u poslednje vreme podelila nekoliko snimaka svoje mezimice na društvenim mrežama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

Prošlog meseca, manekenka je pokazala svoju devojčicu na Instagramu fotografijom nastalom uoči Met Gale. Na njoj njena ćerka, udobno smeštena u stolici za hranjenje, oduševljeno gleda na TV-u svoju mamu dok ona hoda crvenim tepihom.

Inače, Kembel je u maju prošle godine otkrila da je dočekala svoju ćerku, pokazujući svojim pratiocima sliku na kojoj drži stopala svoje novorođe ćerke.

- Prelep mali blagoslov izabrao me je da joj budem majka. Tako sam počastvovana što imam ovu nežnu dušu u svom životu, nema reči kojima bih opisao doživotnu vezu koju sada delim sa tobom, moj anđele. Nema veće ljubavi - napisala je tada.

U februaru je razjasnila glasine o usvajanju u svojoj priči na naslovnoj strani britanskog Voga.

- Nije usvojena - ona je moje dete - rekla je manekenka, napominjući da je vest neko vreme krila od javnosti.

- Na prstima jedne ruke mogu da prebrojim broj ljudi koji su znali da ću je dobiti. Ali ona je najveći blagoslov koji sam ikada mogla da zamislim. To je najbolja stvar koju sam ikada uradila i koja mi se desila.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica