• 1

Kakva majka, takva ćerka: Kaja Gerber je kao Sindi u ogledalu

Što je starija, Kaja sve više liči na majku

  • 1
Kaja Grber, Sindi Kraford Foto: Kathy Hutchins / Zuma Press , ShotbyNYP / BACKGRID / Backgrid USA , The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kaja Gerber  (21) sve uspešnije plovi modnim vodama. Njen uspeh sve je bliži majčinom, a i njihova sličnost sve uočljivija. Mnogi kažu da je Kaja kao Sindi Kraford (56) u mladim danima.

Još je Pariska nedelja mode u martu ove godine, na kojoj su se zajedno pojavile u ulozi modela, pokazala da Sindi ima naslednicu i po izgledu  i po profesiji, a nedavne fotografije Kaje Gerber to su samo potvrdile.

Kaja je prvo zablistala u crnoj toaleti na Gala večeri Muzeja Akademije u Los Anđelesu, a poslednje fotografije njenog ležernog večernjeg izdanja, ponovo u crnom, još su jače potvrdile neverovatnu sličnost sa majkom.

Sigurno je da je Kaja imala od koga da nauči sve tajne uspeha jednog modela. Poznata po svom mladežu na levoj strani lica, odmah iznad gornje usne, Sindi je svoju različitost, zbog koje su je deca u školi zadrikivala, pretvorila u svoj zaštitni znak.

Prvi moderni supermodel koji se slikao obnažen za "Plejboj", nalazi se na 5. mestu "Plejbojeve" liste 100 najseksepilnijih žena 20. veka. Krasila je naslovne stranice više od 600 poznatih modnih listova, radila je kampanje za najpoznatije brendove.

Kaja Gerber je debitovala na pisti za kolekciju Calvin Klein Rafa Simonsa sa 16 godina 2017. godine, a zatim je prošetala i po pistama za mnoge druge velike za modne kuće. Da li će dostići majči u slavu, preostaje da vidimo. Njenu lepotu svakako jeste.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Porodica

Komentari

  • Mirjana Jankovic

    17. oktobar 2022. | 11:05

    Prelepe su I Sindi I Kaja

    Podelite komentar