• 1

Princ Hari uporedio suprugu Megan sa pokojnom majkom, princezom Dajanom

Hari kaže da Megan i Dajana imaju isto saosećanje, istu empatiju, isto samopouzdanje i toplinu oko sebe

  • 1
Princ Hari i Princeza Dajana, Megan Markl Foto: Profimedia/Johnny EGGITT/AFP, Tanjug/AP

U novoj "Netfliksovoj" seriji, vojvoda od Saseksa, princ Hari kazao je da dve kraljevske dame iz njegovog života dele mnoge sličnosti.

U provj epizodi njihove dokumentarne serije Hari i Megan dele detalje kako su se upoznali, kako je njihova romansa cvetala i kako su odlučili da se odvoje od kraljevske porodice, prenosi "Cosmopolitan".

Dok se priseća svog detinjstva, Hari kaže da ima jaka sećanja na "rojeve paparaca", ali da se muči da se seti ranih trenutaka u kojima je bila njegova majka, princeza Dajana.

- Bilo je kao da sam ih interno blokirao, ali uvek se sećam njenog osmeha, njenog drskog osmeha. Ona mi je uvek govorila "Može da upadneš u nevolju, samo nemoj da dozvoliš da te uhvate", a ja ću uvek biti ona drska osoba iznutra - kazao je on.

Kako Hari priča, savet koji su dobijali od Palate je da paparace ignorišu.

- Savet je bio da ne reagujemo, da ne ulazimo u to. Uvek je bilo pritiska javnosti, drame, suza, svedočenja tih suza. Uvek sam to video na maminom licu i to su bili trenuci kada sam pomislio, 'Sačekaj, šta sam ja? Ko sam ja? Čega sam ja deo' - pitao se princ Hari.

Pored toga što gaji veliku ljubav prema pokojnoj majci, Hari kaže da su neke stvari koje najviše voli kod svoje supruge osobine koje ona deli sa pokojnom princezom Dajanom.

- Megan je toliko slična mojoj mami. Ona ima isto saosećanje, istu empatiju, isto samopouzdanje. Ima tu toplinu oko sebe - iskren je Hari.

- Prihvatam da će širom sveta postojati ljudi koji se suštinski ne slažu sa onim što sam uradio (napustio kraljevsku porodicu) i kako sam to uradio, ali znao sam da moram da uradim sve što sam mogao kako bih zaštitio svoju porodicu, nisam želeo da se istorija ponovi - kaže Hari.

Film zatim seče snimak na kojem se pojavljuje Megan sa sinom Arčijem kako gledaju sliku princeze Dajane gde Megan kaže:

- Hej bako, to je tvoja baka Dajana.

Prilično je jasno da pokojna princeza Dajana igra veliku ulogu u njihovom porodičnom životu i da Megan i Hari žele da njihova deca znaju sve o njoj.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Porodica

Komentari

  • Bez sličnosti

    9. decembar 2022. | 16:42

    On je još nezreli,emotivni klinac koji je rano ostao bez majke. Dete koje nije znalo sa čim se sve bori njegova majka. Dajana se od prvog dana borila sa Kamilom, za svog muža, bez podrške kraljevske porodice! Megan je promenila stil odevanja, odrekla se holuvudskih skandala da bi prilagodila ponašanje i formu kraljevskoj porodici!? Ušla u porodicu gde su odnosi hladni i protokolarni i čini se tražila u svemu znakove neprihvatanja. A Dajana je 20godišnja devica i 10tak godina mlađa od Čarlsa a Megan u tridesetim, sa brakom iza sebe i tri godine starija od Harija. Pa kome je bilo teže? Neuporedive situacije.

    Podelite komentar