• 0

Vreme čitanja: oko 4 min.

Ove poznate zvezde su postale očevi u poznijim godinama

Vreme čitanja: oko 4 min.

Posvetili su se očinstvu na pravi način

  • 0
Sajmon Kauel,  Hju Grant, Majkl Daglas, Džordž Kluni, Ričard Gir,  Al Paćino, Brus Vilis Foto: MPI99 / Capital pictures /, NDZ / StarMax / , Frank Micelotta/PictureGroup for / Shutterstock Editorial /, Fred Duval / Zuma Press / , DW1 / Backgrid UK / , Charley Gallay / Getty images / Profimedia, Tanjug/AP

Glumac Robert de Niro dočekao je svoje sedmo dete samo nekoliko meseci pre svog 80. rođendana.

Glumac (79) najavio je dolazak svoje novorođene bebe u intervjuu za promociju svog predstojećeg filma "O mom ocu", kada su ga upitali o njegovo šestoro dece.

Međutim, on je ispravio sagovornika, rekavši: "Zapravo sedam." Dobitnik Oskara je tada potvrdio da je dočekao još jedno dete, rekavši: "Upravo sam dobio bebu".

Priča se da Robert izlazi sa instruktorkom borilačkih veština Tifani Čen, navodi "PageSix". Ipak, ostaje nepotvrđeno da li je ona majka njegove novorođene bebe.

Robertova najstarija deca su Drena (51) i Rafael (46), koje on deli sa svojom prvom suprugom Dajen Abot. On deli blizance Džulijana i Arona (27) sa svojim bivšim partnerom Tuki Smit.

Sina Eliota (25) i ćerku Helen (11) ima sa Grejs Hajtauer. Bivši par se venčao 1997, ali se navodno razdvojio oko 2018.

Baš kao De Niro i mnogi drugi slavni očevi koji su dobili decu nešto kasnije u životu.

Sajmon Kauel 

Može se reći da su i svet i Sajmon bili šokirani kada su se pojavile vesti da on očekuje svoje prvo dete sa 53 godine. Neženja je poznat po nizu romansa, ali od rođenja sina Erika, medijski mogul uživa u porodičnom životu sa partnerkom Loren Silverman.

U početku, Kauel je izbegavao pitanja o svojoj vezi sa Loren. Kasnije ju je nazvao "posebnom" i rekao da se oseća dobro u vezi sa očinstvom, ali da o tome ranije nije razmišljao.

Hju Grant

Glumačka zvezda je prvi put postao otac ćerke Tabite u 51. godini, pre nego što je sledeće godine dobio sina Feliksa sa devojkom Tinglan Hong.

Hugh Grant, Hju Grant Foto: ABEL / The Photo One / Profimedia

Govoreći o svojoj deci u emisiji voditeljke Elen, Grant je rekao: "To menja tvoj život. Sada kada imam dete, život se menja. Preporučujem. Probajte".

Majkl Daglas

Majkl Daglas je već imao dvogodišnjeg sina Dilana kada je dočekao svoje drugo dete Keris sa Ketrin Zitom Džons u 58. godini. Zvezda "Fatalne privlačnosti" takođe je otac Kamerona (36), njegovog sina iz prethodne veze sa Diandrom Lukom.

MICHAEL DOUGLAS, Majkl Daglas Foto: Giovanni / SplashNews.com / Splash / Profimedia

- Nisam vođen poslom kao nekada, ovih dana sam opsednut time što sam otac i svojim supružničkim obavezama. Nikada nisam očekivao da ću osnovati porodicu u mojim godinama. Iskreno sam srećan što sam Ketrin pustio da radi, dok ja ostajem kod kuće sa decom. Cenim ovo vreme - rekao je on za "Gardian".

Džordž Kluni

Dobitnik Oskara proslavio je svoj 56. rođendan mesec dana pre nego što je dočekao blizance Elu i Aleksandra sa suprugom Amal Kluni. I do sada, verni svom zavetu da će čuvati privatnost svoje dece, ovo dvoje su sve porodične fotografije zadržali za sebe.

Na temu očinstva redovno se šali, nazivajući očinstvo "nečim što nikada nisam mislio da ću raditi".

- Svi moji prijatelji mi se smeju i misle da je smešno - razumem. Pošteno, dao sam im dovoljno vremena.

Džordž je za "People" govorio o tome kako je roditeljstvo promenilo njegov pogled na svet.

- U braku, a sada i sa decom, otpuštate sebičnost. To je divna stvar. Amal i ja pričamo o tome svaki dan. Osećamo se tako srećno.

Ričard Gir 

Ovaj glumac ima dvoje male dece sa trećom suprugom Alehandrom Silvom (40), kojom se oženio 2018. Njihovo prvo dete Aleksandar Gir, koji sada ima četiri godine, rođen je 2019.

Par je kasnije dočekao proširenje porodice dolaskom njihovog drugog sina Džejmsa Gira, koji sada ima dve godine. Ričard je imao 70 godina kada mu se rodio najmlađi sin Džejms.

Glumac, poznat po filmovima kao što su "Zgodna žena" i "Čikago", deli svoje najstarije dete sa svojom prvom ženom Keri Louel (62). Bivši supružnici roditelji su Homera Gira (23).

Al Paćino

Ovaj 83-godišnjak nije dočekao svoje prvo dete, ćerku Džuli, sve dok nije napunio 49 godina. Imao je 60 godina kada su on i tadašnja devojka Beverli D’Anđelo 2001. doveli kući blizance Antona i Oliviju.

On nikada nije planirao da se ženi, ali su oboje znali da žele da imaju decu. Ipak, rastali su se nakon dobijanja blizanaca.

Pre rođenja dece, njegov glavni fokus bio je na svetu zabave. Ubrzo po dolasku njegovih blizanaca sve se promenilo. Očinstvo je sa sobom donosilo radost, ali i odricanja. Kasnije je glumac pokazao ozbiljnu posvećenost podizanju svoje dece.

Tada je rekao da ne namerava da pravi iste greške sa blizancima koje je napravio sa svojom najstarijom ćerkom, kojoj je, priznaje, falio kao očinska figura jer je često bio odsutan. On je takođe rekao: "Shvatam koliko je važno biti tu sa decom i šta mi to znači", piše "Bright Side".

Brus Vilis

Glumac je tata pet ćerki!

Postao je otac četvrti put 2012. godine, 17 godina nakon što je dobio dete sa bivšom ženom Demi Mur, Talulu, rođenu u februaru 1994. Vilis i Mur su se na kraju rastali 2000. godine, ali su nastavili da budu prijatelji.

Glumac je dobio svoje peto dete, ćerku Evelin Pen Vilis u 59. godini sa Emom Heming.

Bruce Willis, Brus Vilis Foto: B4859 / Avalon / Profimedia

U martu 2022, Brusova porodica je objavila da će se on povući iz glume nakon što mu je dijagnostikovana afazija.

- Prolazimo kroz ovo kao jaka porodična jedinica i želeli smo da obavestimo njegove fanove jer znamo koliko on znači vama, kao i vi njemu. Kao što Brus uvek kaže, "Živite" i zajedno planiramo da uradimo upravo to - rekla je njegova porodica u poruci objavljenoj na njihovim "Instagram" nalozima. Belešku su potpisale svih pet glumčevih ćerki, kao i Heming i Mur.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica