• 0

Vreme čitanja: oko 4 min.

Ima devetoro dece, obožava šoping, a 4 meseca nakon porođaja slikala se za "Plejboj": Priča neobične mame

Vreme čitanja: oko 4 min.

Irenin svakodnevni život uključuje upravljanje školskim trkama, imanjem i organizovanje rođendanskih zabava, što se dešava skoro svakog meseca

  • 0

Iren Mejdžor (43) je majka devetoro dece koja živi sa svojim mužem naftnim tajkunom, Semom Malinom, na velikom imanju u Kentu.

Britansko-kamerunska influenserka i rijaliti zvezda, kaže da je oduvek želela veliku porodicu i da možda neće prestati da rađa još dece.

- I ja sam iz velike porodice, ja sam sedmo od devetoro dece - kaže Irena za "Metro.co.uk".

- Uvek sam znala da želim da imam decu, samo nisam znala koliko će ih biti. Osećam se blagosloveno.

Iren je većinu svoje dece rodila u čuvenoj bolnici u Portlandu koju su favorizovali Megan Markl, Viktorija Bekam, princeza Beatris i princeza Judžin.

- Više volim da to zovem Portland banja! Rodila sam osmoro od svoje devetoro dece u bolnici u Portlandu, a porodili su me neki od najpoznatijih svetskih lekara. Unutra je luksuzno, a ja sam tamo postala toliko redovna da me tretiraju kao slavnu ličnost.

Ipak, kako sama kaže, možda će nastaviti da tamo dolazi jer želi još dece.

- Nikada nećemo reći nikad. Ako je to Božja volja, odgovor na to je sve u Božjim rukama.

Kod kuće, Irenino devetoro dece ima dovoljno prostora za lutanje i igru na prostranom imanju, koje se nalazi u srcu sela Kenta.

- Opatija Ingres je prelepo imanje na listi drugog stepena, izgrađeno 1833. godine, koje je u prošlosti korišćeno kao filmski set. Veoma smo blagosloveni što tako atraktivno mesto nazivamo domom. Ali mi veoma ozbiljno shvatamo našu ulogu vlasnika ovog zapanjujućeg istorijskog imanja. Zapravo sam upoznala pokojnu kraljicu na ekskluzivnoj zabavi pre nekoliko godina. Imale smo dug razgovor i to je bio jedan od najupečatljivijih trenutaka u mom životu.

Irenin svakodnevni život uključuje upravljanje školskim trkama, imanjem i organizovanje rođendanskih zabava, što se dešava skoro svakog meseca.

- Volim haotičan život. Ali sve je to organizovani haos. Postoji tako živa mešavina ličnosti u našem domaćinstvu, pravi lonac šarenih likova. Nikad nije dosadno, i uvek je zabavno. Sa nas jedanaestoro u našoj porodici, sada možemo da imamo svoj fudbalski tim, Ingress United.

Sa toliko toga što se dešava, Irene priznaje da nema poseban stil roditeljstva, ali je usvojila nekoliko trikova kako bi pomogla svojoj porodici i deci.

- Dolazim iz vojnog porekla, i moj muž, Sem, i ja smo imali jednostavno, skromno vaspitanje sa puno ljubavi. Imam duhovni odnos majke Zemlje prema životu, zahvaljujući sopstvenoj majci, koji je podržan strukturom i organizacionim sposobnostima nasleđenim od mog oca, koji je bio vojnik u vojsci Kameruna. Imamo osoblje, uključujući dadilju za našeg novorođenog Oskara, kao i vozače, kuvare i batlere pri ruci ako nam zatrebaju. Ali, iako želimo da svojoj deci pružimo što više mogućnosti, naš ključni prioritet je da obezbedimo da deca budu utemeljena, da razumeju vrednost novca i da su svesna svojih privilegija. Trudimo se da im ne dozvolimo da budu previše razmaženi.

Dok njena deca vole da se igraju, sama Iren voli da kupuje i ima ogromnu kolekciju "erme" torbi i druge dizajnerske robe.

- Više volim da posećujem prodavnice od cigle i maltera, nego da kupujem preko interneta, a ono što kupujem nikada nije samo da bude pohranjeno zauvek. Živim i dišem modu. Deca će na kraju leteti iz gnezda, ali torbe će uvek ostati.

Iren pokazuje svoju dizajnersku odeću u emisijama u kojima se pojavljuje. Četiri meseca nakon porođaja, pozirala je za časopis "Plejboj".

- Uvek sam sebi postavljala cilj da se vratim u svoju omiljenu odeću nakon trudnoće. Kada sam dobila poziv od međunarodno objavljene burleska fotografkinje Veronike Marks, koja je bila zadužena za snimanje naslovnice, bila sam izuzetno polaskana i počastvovana. To je definitivno trenutak za pamćenje u mom životu i moje uverenje je da smo svi lepi. Pa zašto ne slaviti, obeležiti i prigrliti našu lepotu u svim aspektima i dobima našeg života - zaključuje.

Kada ne pozira za snimanja ili je zauzeta roditeljstvom, Iren uživa u posećivanju britanskih društvenih događaja.

- Rojal Askot je moj obavezni događaj. Sviđa mi se sve u vezi sa tim, glamur, odeća, cilindri, a dame i gospoda su uvek glamurozni. To je spektakularno. I naravno, trke konja i klađenje su u srži toga.

I da li je zabrinuta da će drugi suditi o njenom luksuznom načinu života? Apsolutno ne.

- Moj muž i ja smo izgradili ono što imamo kroz fokus i naporan rad. Sve je u snovima i verovanju u njih. Ova devojka iz Afrike je sve ovo postigla. Živim san - poručuje.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Milena je mama prevremeno rođenih bliznakinja: Od prvog dana hrani ih svojim mlekom

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica