• 5

Vreme čitanja: oko 2 min.

Da li ovo postaje holivudski trend? Dve lepotice imaju decu koja se izjašnjavaju kao transrodna i nisu jedine

Vreme čitanja: oko 2 min.

U poslednje vreme sve više mladih ljudi se ne pronalazi u "svom polu" pa se deklarišu kao suprotan pol

  • 5
Šarliz Teron i Megan Fox Foks Foto-kolaž: Tanjug/AP, Frederic J. Brown / AFP / Profimedia

Živimo u modernom svetu u kome nas, možemo slobodno reći, više ništa ne iznenađuje.

Sve je dopušteno, granice ne postoje, a posebno kada je reč o najpoznatijim ljudima širom sveta. Tako je i sa glumicama Šarliz Teron (47) i Megan Foks (37).

Zašto su one specifične?

I Šarliz i Megan imaju decu koja se deklarišu pod drugim polom i glumice im ne brane da se oblače kao devojčice. Zapravo, deca se deklarišu kao transrodne osobe.

Da podsetimo, Šarliz Teron je usvojila dečaka Džeksona 2012. i tri godine kasnije i ćerku, kojoj je dala ime Ougust (Avgust). Ona je odgovorna mama koja nema kućnu pomoćnicu niti dadilju i sve radi sama.

Pre nekoliko godina je sin dospeo u žižu javnosti kada je nosio haljine i suknje u različitim nijansama ružičaste boje. Sve to ne bi dobilo toliko na značaju da ih Šarliz nije jednom nazvala "moje dve divne devojke". Tada je i priznala da se njen sin izjašnjava kao - devojčica. Ona je podržala odluku svog deteta.

- Da, i ja sam mislila da je on dečak, ali onda me je sa tri godine pogledao i rekao mi: „Ja nisam dečak“. I eto, sad imam dve devojčice kojima želim da u životu postignu sve što žele. Nije na meni da odlučujem o njihovom polu, to prepuštam njima – rekla je Šarliz, piše "Dailymail.co.uk".

S druge strane, Megan Foks sa bivšim suprugom ima trojicu sinova: Nou (10), Bodija (9) i Džurnija (6).

U jednoj emisiji pre četiri godine, zvezda filma "Transformers" pričala je o najstarijem nasledniku koji se jako rano zaljubio u modu i počeo da - nosi haljine. Potvrdila je da ima njenu podršku i da ga podstiče da obuče šta mu se sviđa, a ne šta drugi savetuju.

Da bi mu pomogla da se lakše uklopi u društvo u školi, ona mu čita knjige koje podstiču samopouzdanje.

One nisu jedine poznate ličnosti čija deca se deklarišu kao trans osobe. I ćerke Dženifer Lopez i Anđeline Đžoli, sin Naomi Vots koji još uvek ne može da se odluči kog je pola, sin veteranke Džejmi Li Kertis koji je postao Rubi takođe intrigiraju javnost.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Moto Šarliz Teron za miran život: Za sreću joj ne treba muškarac

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Porodica

Komentari

  • Zdravko

    21. jul 2023. | 18:27

    Krompirovu zlaticu smo dobili iz Amerike, GMO smo dobili od Amerike, COVID-19 smo dobili od Amerike (laž je da su to bili slepi miševi), dokazano štetnu Fajzer vakcinu protiv tog Covida-19 smo dobili od Amerike,... Ova moda hvaliti se transrodnošću takođe je došla iz Amerike. Kome još nije jasno da svako zlo dolazi iz Amerike?

    Podelite komentar

  • неко тамо

    21. jul 2023. | 17:34

    колико ли су тек интелектуално ти људи изнад нас обичних који можемо да проценимо који смо пол, то су димензије које не можемо замислити

    Podelite komentar

  • N

    21. jul 2023. | 17:27

    I ja sam kao mali zeleo da nosim stikle i lakiram nokte.Ćale mi je lupio par šamara i evo sad sam dobar.

    Podelite komentar