• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Princ Džordž slavi 10. rođendan: Svi kažu da je tatina kopija, a da je od mame Kejt nasledio oči

Vreme čitanja: oko 1 min.

Stariji sin princa i princeze od Velsa pozirao je u opuštenoj odevnoj kombinaciji koja neodoljivo podseća na modni stil njegovog oca

  • 1
Zvanična fotografija princa Džordža povodom 10. rodjendana Princ Džordž. Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Princ Džordž, najstarije dete Kejt Midlton i princa Vilijama, danas slavi deseti rođendan.

U duhu tradicije kraljevske porodice, objavljen je njegov zvanični portret na kom izgleda neodoljivo.

Uvek stidljiv pred kamerama, budući kralj je ovog puta delovao izuzetno opušteno i samouvereno dok je pozirao pred objektivom Mili Pilkinton u Vindzoru ranije ovog meseca.

Po tradiciji, fotografiju su podelili njegovi roditelji, princ i princeza od Velsa, kako bi obeležili rođendan svog starijeg sina i zahvalili javnosti i medijima na podršci i poštovanju privatnosti koji njihova deca uživaju.

Princ Džordž je, smatraju mnogi, kopija svog oca Vilijama. Pozirao je odeven u kariranu košulju, pantalone i braon cipele od antilopa kakve često nosi i njegov otac.

Ipak, svi koji su dobro pogledali fotografiju nisu mogli da se otmu utisku da je najstariji sin princa i princeze od Velsa “ukrao” oči svojoj majci.

Kao i njegova sestra, osmogodišnja princeza Šarlot i petogodišnji brat, princ Luis, i princ Džordž se školuje u Berkširu.

Stariji sin princa i princeze od Velsa je tokom ove godine predstavljao svoju školu u kriketu, a takođe se pokazao i kao izuzetno dobar plivač i jedriličar. Ranije ovog meseca pojavio se na finalu Vimbldona, a 6. maja preuzeo je ključnu ulogu tokom krunisanja njegovog dede kralja Čarlsa III.

Sve je to deo plana njegovih roditelja da polako i pažljivo uvedu budućeg monarha u život na javnoj sceni i da mu istovremeno obezbede srećno i bezbrižno detinjstvo.

Princ Džordž Aleksander Luis od Kembridža rođen je u privatnom krilu Lindo bolnice Svete Marije i Padingtonu u Londonu 22. jula 2013. godine.

Dan kasnije debitovao je pred kamerama i foto-objektivima svetskih medija na stepenicama bolnice, umotan u beli šal od merino vune, ušuškan u naručju svoje majke Kejt Midtlon.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Dolazak princa Vilijama i princeze Kejt sa decom u Vestminstersku opatiju na ceremoniju krunisanja

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Porodica

Komentari