• 15

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Tašta je ošišala unuku bez naše dozvole, više joj ne dam da je čuva": Tata izazvao debatu

Vreme čitanja: oko 2 min.

Odluku da devojčici promeni frizuru baka je donela bez prethodne konsultacije sa ćerkom i zetom

  • 15
tata Foto: Shutterstock

Jedan tata se naljutio na svoju taštu pošto je bez njegovog znanja i znanja njegove supruge malenu unuku odvela na šišanje.

U objavi na forumu “Reddit” ljuti tata je napisao kako je tašta jednog kasnog popodneva došla kod njega i njegove supruge u dom da pričuva dvogodišnju unuku kako bi oni mogli da izađu.

Ali, kad se sa suprugom pet sati kasnije vratio kući, zatekao je ćerkicu sa novom frizurom.

- Imala je predivnu frizuru pre ovog šišanja. Možda joj je kosa sa prednje strane bila malo duža, ali svakako smo planirali da je za vikend vodimo kod frizera. Sad joj je frizura skandalozna. Kako je moja tašta bez pitanja mogla tako nešto da uradi? Probala je da objasni da je to bila spontana odluka i rekla je kako je znala da bi pre nego što je odvela unuku na šišanje trebalo da pita za dozvolu, ali meni to nije dovoljno. Nije imala prava na to - napisao je ljuti tata.

On je dodao da je probao da oprosti svojoj tašti, ali da mu to ne polazi za rukom. Ujedno, podelio je sa ostalim članovima foruma da je zabranio tašti da ubuduće čuva njegovu ćerku.

- Znam da će supruzi i meni nekad verovatno biti potrebna njena pomoć, ali zaista ne želim da ona više čuva naše dete. Možda previše burno reagujem, ali tako se osećam. Šta vi mislite, da li sam preterao? - upitao je ovaj tata pratioce na forumu “Reddit”.

I dok su mu neki rekli da je prenaglio i da bi trebalo da revidira svoju odluku, bilo je mnogo više onih koji su ga, kako tvrde, u potpunosti razumeli.

- Slažem se sa tobom. Ako je pristala da pričuva unuku, to ne znači da može da radi sa njom šta god poželi, pa makar se to odnosilo i na šišanje. Roditelji bi trebalo da odlučuju o takvim stvarima - glasio je jedan od mnogobrojnih komentara podrške.

A šta vi mislite? Da li je ovaj tata prenaglio u odluci da zabrani baki da čuva unuku ili ne? Podelite sa nama kroz komentare.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Roditeljstvo u fokusu: Kako se rešiti grčeva kod bebe

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Porodica

Komentari

  • Milan

    13. avgust 2023. | 17:07

    Kakve gluposti. Budite srecni da vam svekrva cuva decu dok su mala a vi na poslu. A kosa brzo poraste

    Podelite komentar

  • Jelena

    13. avgust 2023. | 18:47

    Verovatno bih se i ja naljutila i prošlo bi me brzo ali da baki zbog toga ne dozvolim više da čuva unuku je besmisleno! I ja sam mlada mama, razumem sve ali mislim da čovek bas preteruje. Jedan obican razgovor bi rešio sve a ne da kaznjava ženu zbog toga

    Podelite komentar

  • Ana

    13. avgust 2023. | 18:13

    Izvinite ,molim vas ,ali bila bih ljuta i na rođenu majku da tako uradi sa našim detetom .

    Podelite komentar